Як точно не варто приходити на шкільну лінійку: наочний приклад від міністра культури криму

1081

Зазвичай школярок лають за неналежні наряди в школі, але на цей раз під роздачу потрапила міністр культури республіки крим — аріна новосельська здивувала батьків школярів своїм аутфітом на лінійці на честь дня знань. Ефектна жінка з’явилася на святі у вельми ефектному вбранні — напівпрозорому мереживному брючному костюмі, крізь який було видно нижню білизну.

Чиновницю засудили за недотримання дрес-коду — все-таки на дитяче свято прийшла.

» значить, вчителі молоді не мають права на пляжі робити фото в купальниках і виставляти їх в мережу, а ця… Без сорому і совісті з’являється в школі в такому прикиді», «не на кастинг прийшла, а в пристойний заклад, де вчать культурі і не тільки», — обурювалися батьки школярів.

Фотографії міністра культури в незвичайному вбранні вже облетіли всі пабліки в соцмережах, а після і новинні видання. І якщо молоде покоління просто посміялося, то батьки школярів обурюються.

«прийшла в школу в прозорому і в черговий раз продемонструвала свою нижню білизну», — свідчить підпис до фотографії, опублікованої в групі «погані новини криму» в вконтакте, натякаючи на те, що міністр культури вже не в перший раз з’являється на робочих зустрічах в подібному вигляді.

До речі, мереживний наряд новосельська одягла не тільки на шкільну лінійку. На 1 вересня у міністра культури було заплановано кілька заходів. Відразу після відвідин гімназії вона вирушила вручати студентські квитки першокурсникам сімферопольського музичного училища ім. П. І. Чайковського.

Аріна новосельська дама взагалі вельми неординарна. Буквально пару місяців тому міністр культури вразила всіх вельми некультурною реплікою в ефірі однієї з нарад.

Жінка висловилася в грубій формі з приводу несправності мікрофона, який їй повинні були налаштувати. «*******мати, поставили як мавпі!» — вимовила того дня аріна вадимівна.

Вона, звичайно ж, вибачилася, але історія запам’яталася багатьом.