Пляжна романтика: Стефанія Малікова поділилася кадрами з молодшим братом з відпустки

1672

Зіркова сім’я Малікова вирішила не чекати, поки в Москву прийде тепло, і відправилася на берег теплого моря. Пляж, золотий пісок… Цьому особливо радий молодший представник творчої династії, який приїхав у відпустку зі своїм «автопарк».

Читайте також:На Ризькому узмор’ї повітря свіже: Крістіна Орбакайте разом з дочкою відпочивають в Юрмалі

Малюк весело проводить час в суспільстві старшої сестри і вивчає всі можливості іграшкового самоскида. Напевно він возить пісок, будує пасочки і замки. Родзинку пляжного образу Марка надає біла капелюх з контрастною стрічкою. У шортиках біло-синього кольору він чарівний!

© Instagram @steshamalikova

Читайте також:Дмитро Маліков розповів про улюбленому занятті однорічного сина

Передплатники Стеши, як її ласкаво називають в родині, прийшли в захват від милого фото. Вони засипали дівчину коментарями про те, як вона чарівно виглядає разом з Маркушей:

Мимиметр зламався)

Зайчики такі Маркуша сама серйозність

Зворушливе фото

© Instagram @steshamalikova

Користувачі Мережі висловили надію на те, що незабаром вони побачать і фото малюка з його мамою – Оленою Маліковій. Зазначимо, дружина знаменитого виконавця і композитора рідко балує шанувальників новинами про своє життя. Частіше це роблять Дмитро і Стефанія.

Читайте також:Одразу видно, чий син: Дмитро Маліков поділився чудесним кадром з дружиною і сином

Проте матуся Маркуші завжди присутній за кадром. Приміром, так було під час відвідин зоопарку. Коли дитина спостерігав за тиграми, сміливо махав їм ручкою, Дмитро Маліков коментував відео, припускаючи, що від такого безстрашності сина мама може впасти в непритомність.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Маліков (@dmitriy_malikov) on Jul 29, 2019 at 12:07am PDT

Нагадаємо, зіркове подружжя стали батьками в січні минулого року. Марк з’явився на світ в одній з клінік Санкт-Петербурга з допомогою сурогатної мами.

© Instagram @elenamalikova
Фото на анонс: Instagram @steshamalikova