Повзає по мамі: Анна Хилькевич поділилася відео з обома дочками

423

32-річна Ганна Хількевич – затребувана актриса, популярний блогер, щаслива дружина і мама двох чарівних доньок, 3-річній Арианны і Марії, якому в серпні виповниться рік.

Зірка серіалу «Універ» з радістю розповідає про своїх дочурках, однак поки воліє приховувати обличчя молодшенької. Нещодавно актриса зізналася, що дуже хотіла сфотографувати Машеньку обличчям до камери, але дівчинка не погоджувалася.

© Instagram @annakhilkevich

А днями на своїй особистій сторінці Ганна опублікувала відео, на якому Машенька дуже швидко повзає по квартирі:

Я найняла нову робітницю, вона дуже добре витирає підлогу, — жартує Ганна.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 23, 2019 at 1:08am PDT

Вчора Хилькевич поділилася кадрами з дитячої кімнати дочки: поки старша лежить на підлозі і грає, молодшенька щосили повзає по мамі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 5, 2019 at 5:35am PDT

До речі, вчора ігрову кімнату своєї дочки показав футболіст Дмитро Тарасов. Молодий тато дуже любить балувати доньку, він навіть влаштував для неї власний парк розваг прямо в будинку! На відео, яке Тарасов сьогодні опублікував у своєму особистому блозі, він допомагає малятку скотитися з гірки.

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 4, 2019 at 4:53am PDT

До речі, минулої осені Хилькевич відверто розповіла про дочок в одному з інтерв’ю зізналася, що вони дуже різні за характером.

Маша дуже сильно відрізняється від сестри. Ариаша з нас мотузки віла, ми за будь писком до неї бігли. А ось до Марійці, на жаль, не виходить відразу бігти. Тому вона спробувала спочатку побудувати нас, покричати, але швидко зрозуміла, що це не працює. Так що веде себе спокійніше. При цьому вона сама по собі набагато м’якше, ніж Аріанна. І ще вона страшенно весела і дуже чутлива… Аріанні не передавалося мій настрій так, як це відбувається у Маші. Ось кажуть: «Діти все відчувають». Так от, у Арианны цього немає, у неї товста шкіра. А Машенька відчуває. Якщо я нервую, вона теж веде себе погано, турбується.

© Instagram @annakhilkevich

Нагадаємо, що Анна Хилькевич вийшла заміж за бізнесмена Артура влітку 2015 року. Весільне торжество пройшло на терасі Московського міжнародного Будинку музики в тісному колі родичів і друзів. В цьому році зіркове подружжя відзначать лляне весілля – 4 роки у шлюбі. Не так давно Анна зізналася, що дуже хоче ще одну дитину: незважаючи на те, що дочки ще маленькі, актриса все частіше замислюється про поповнення і мріє, щоб це був син.

© Instagram @annakhilkevich

Читайте також:

  • Спроба розсекретити: Анна Хилькевич показала нове фото з обома дочками
  • Спритний малюк: Анастасія Шубская показала, як син активно повзає
  • «Намагається повзати і перевертається»: Анастасія Костенко розповіла про перші успіхи доньки
Фото на анонс: особистий блог зірки