Повний комплект. Нюша розсекретила стать майбутньої дитини

774

Зірка поділилася кадрами з вечірки, на якій дізналася, хто ж у неї народиться.

Нюша, яка очікує появи на світ другої дитини, розкрила фанатам стать малюка. За словами зірки, вона сама до останнього не знала, хто у неї народиться, і разом з шанувальниками з нетерпінням чекала свята під назвою baby shower.

Співачка показала передплатникам красиво прикрашений повітряними кулями зал, де гостей розважали ростові ляльки. Кульмінацію вечірки артистка опублікувала у своєму мікроблозі-з’ясувалося, що вона чекає хлопчика.

«ню поздровляю вас з синочком. 🍼 💙 🎈 », «вітати� 😘 😘 😘 😘 💐 💐 🂐 🎉 🎉 �.бажаю легких пологів 🙏 🙏 💙 💙 🥰 🥰», » це щастя 😍 😍 😍 💙 💙 💙 🎉 🎉 🎉 », «вітаю ♪ я ж говорила хлопчик 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 », «вітаю, бажаю гарної вагітності ❤️ »,

– привітали знаменитість підписники.

Нагадаємо, разом з чоловіком ігорем сивовим вона вже виховує дочку сімбу, якій скоро буде три роки. У мікроблозі нюша зізналася шанувальникам, що, плануючи першу дитину, довго не могла завагітніти. У підсумку зірка навіть вдалася до нетрадиційних методів, які, за її словами, принесли ефект.

А ось друга вагітність стала для виконавиці, навпаки, повною несподіванкою: вона розраховувала народити пізніше, коли дочка підросте. Дізнавшись на плановому узд про прийдешнє поповнення, зірці довелося пристосовуватися до нових обставин. До речі, багато фоловерів давно припускали, що у селебріті буде хлопчик – вони зробили такий висновок за формою її живота.