» покидьки ті, хто читає нотації»: через 4 дні богомолов висловився про смертельне дтп за участю собчак

399

9 жовтня відома телеведуча ксенія собчак стала учасницею страшної аварії зі смертельним результатом. Тоді дружина костянтина богомолова прямувала в сочинський аеропорт на наданому їй автомобілі з водієм. Чоловік жорстко порушив правила руху, виїхав на зустрічну смугу, щоб піти на обгін, і лоб в лоб зіткнувся з volkswagen, який відкинуло на мікроавтобус.

В результаті аварії померла 35-річна катерина тарасова, яка сиділа в volkswagen. Інша пасажирка цього автомобіля, 29-річна оксана садочник, залишилася жива, але отримала дуже серйозні травми.

Собчак і її асистентка під час аварії отримали струс мозку, проте ксенія відмовилася від медичної допомоги в сочі і прийняла рішення летіти в москву до сина і чоловіка.

Через те, що телеведуча покинула місце дтп і не підійшла до постраждалих, на неї обрушився шквал критики. Багато хто вважає, що собчак повинна була перебувати на місці події до останнього, навіть незважаючи на те, що в аварії вона абсолютно не винна.

Нерви здали у 46-річного чоловіка собчак костянтина богомолова. «ця історія жахлива. Тут смерть. І нічого не додаси і не зменшиш. І всі міркування на цьому тлі безглузді. Тут нещасні все. І рідні загиблих. І водій. І врятувалися. Всі стали жертвами», — написав режисер в instagram.

«але останні покидьки тут-використовують трагедію, щоб звести рахунки і прочитати нотацію», — обурився він.

Відзначимо, що сама телеведуча довго відмовчувалася, але врешті-решт все ж прокоментувала подію.

» я була в машині. Машина не моя, як і водій. Я не підганяла водія, звичайно ж. Ніхто з нас не підганяв. Під час поїздки я спілкувалася по роботі в «зумі», є запис того, як я це роблю. Це було конкретне особисте рішення водія — правда», — написала ксенія.

» ми поїхали на іншій машині, але попередньо мій директор кирило викликав швидку і сходив подивитися, чи можемо ми допомогти іншій машині. Ними вже займалися», — заявила собчак.

123…11

Ксенія собчак стала учасницею страшної дтп

дивитися галерею

Анна мільйонова