Поліна Гагаріна розсекретила прізвисько, яким її називає донька

1292

Поліна Гагаріна — успішна співачка, щаслива дружина і мама двох дітей. Незважаючи на дуже щільний графік, артистка регулярно оновлює свій особистий блог і знаходить час на спілкування з шанувальниками. Так, наприклад, вчора співачка запропонувала читачам задавати питання, на які вона чесно відповість.

Поговоримо? Запитуйте мене , а я відповім прямо тут, в коментарях 💋

© Instagram @gagara1987

Зрозуміло, шанувальників дуже цікавили теми, що стосуються сім’ї відомої співачки, особливо дворічної доньки Мії, личко якої Поліна у своєму блозі поки ще не показала. На питання, коли ж читачі особистого блогу артистки нарешті побачать дитину, співачка відповіла:

Важко зважитися.

Зате розповіла шанувальникам, що дочка схожа на тата, проте з маминим сильним характером. Зіркова матуся також розсекретила прізвисько, яким її називає дівчинка — «Гаррі Равлик» — персонаж відомого мультфільму «Губка Боб». Мабуть, дівчинка дуже любить Спанч Боба.

© Instagram @gagara1987

У свіжому інтерв’ю тижневику 7 днів співачка розповіла про феноменальні здібності доньки. Зокрема, з’ясувалося, що Мія почала говорити в рік і чотири місяці, причому відразу як доросла людина, цілими реченнями. Дівчинка також дивує зіркових батьків неймовірною пам’яттю. За словами Поліни, Мія дуже любить казки і напам’ять читає «Муху-цокотуху» та вірші Пушкіна. А ще, незважаючи на юний вік, дівчинка виявляє неабиякі здібності до мов.

Нещодавно дочка сидить в нашому фонтані, бризкається водою і каже: «Мама, помий мені травень легс». Я не відразу зрозуміла, про що вона, виявилося, вона просить помити їй ніжки, просто по-англійськи. Чудеса! — з гордістю розповідає Гагаріна.

До речі, щодо схильності до вивчення іноземних мов, співачка впевнена, що це гени. Виявляється дідусь Мії, батько Дмитра, був перекладачем-синхроністом з французької, а сестра Ісхакова досконало володіє чотирма мовами.

© Instagram @gagara1987

До речі, Поліна вже замислюється про третю дитину — неважливо, хлопчика або дівчинку. Однак є і те, що зупиняє співачку, про це Поліна у властивій їй іронічній манері відповіла:

Я дуже хочу дітей, але товстіти на 30 кг знову… це важко для організму. Кожен раз так. Це моя особливість! Вмовляю чоловіка народити 😂

© Instagram @isxakov

Одна з прихильниць Поліни також запитала про те, які відносини у співачки з її сином 11-річним Андрієм, народжених у шлюбі з екс-чоловіком, актором Петром Кисловим. Поліна вирішила поцікавитися у самої Андрійка, на що отримала відповідь:

Сувора, хоча іноді буваю як сестра (так син відповів) 😂

© Instagram @isxakov

Крім того, читачі особистого блогу артистки також торкнулися б’юті-тему: виявилося, що у Поліни немає ні татуажу, ні ботекса, ні підтяжок:

Я майже не ходжу до косметолога, хоча дуже хотіла б встигати до нього ходити. Обожнюю масажі обличчя і всякі відходи

Варто зазначити, що 32-річна Поліна виглядає просто приголомшливо і без уколів краси, вона стежить за своєю фігурою і регулярно ділиться з шанувальниками б’юті-радами. Не так давно співачка поділилася фрагментом відео з тренування, виділивши вправа для стрункості ніг. Як його виконувати: присідання, підйом на одну сходинку і мах ногою верх. Потім знову присідання і те ж – іншою ногою. Перевага такого вправи в тому, що його можна робити де завгодно, і навіть вдома.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 24, 2019 at 12:47am PDT

Фото на анонс: © Instagram @gagara1987