Порада від Анетты Орлової: щоб стати щасливішими, будьте чесними

805

«За що мені все це?», «Чому в мене нічого не виходить?» — зізнайтеся, хоч раз, але ж вимовляли ці або схожі фрази? Насправді, невдачі трапляються у всіх. Але реагують на них по-різному.

Читайте також:Порада дня: застосовуйте простий спосіб зробити дитину щасливішою

Психолог Анетта Орлова переконана в тому, що кожен може використовувати свій негативний досвід в житті для цілей саморозвитку. Експерт називає основні для цього інструменти:

Страх і внутрішня невпевненість блокує потенціал людини. Якщо ви зрозумієте свої основні страхи, то досягти поставленої мети і подолати ситуацію можна буде набагато швидше.

Зустрічаючись із зовнішніми обставинами, які від вас не залежать — застосовуйте метод Брайана Трейсі: «Що б не відбувалося, це відбувається мені на благо».

Психологію спортивних досягнень можна застосовувати і в звичайному житті. Якщо у людини є спортивний азарт, який доповнено соціальним інтересом, то він реалізує свою перевагу на користь іншим людям. Люди, в першу чергу, справляються зі своїми слабкостями, з задоволенням перетворюють себе для руху вперед, і коли вони йдуть до своїх цілей, то їх перемоги соционаправленные — приносять користь людям.

Використовуйте успіх інших людей як модель, за якою можна скласти тактику своєї поведінки. Важливо: не можна клонувати історію — повне копіювання не дасть результат, так і баланс порушите. Будуйте свою, аналізуючи!

Один з дуже важливих чинників успіху — це чесність, тому що вона має на увазі сміливість, командність, швидке отримання зворотного зв’язку.

Анетта Орлова запропонувала своїм передплатникам чесно відповісти на питання:

Як ви долаєте труднощі: використовуєте їх для саморозвитку чи шукаєте винуватого?

У своїх коментарях багатьох зізналися, що прагнуть використовувати будь-який досвід, навіть зі знаком мінус.

У будь-якій невдачі знаходжу ресурс рухатися далі, — поділився практичним досвідом один з передплатників Анетты Орлової.

А як ви долаєте труднощі і справляєтеся з невдачами?

Всі фото: Depositphotos