Порада дня від Анетты Орлової: покращуйте відносини з чоловіком способом, який змінить і вас

655

Вас все влаштовує в житті? На це питання багато відповідають приблизно так: «Напевно, так. Але от якщо б…» І перераховують свої «хотілки». Вони різні: ще одна дитина, більше уваги від чоловіка, щоб свекруха не турбувала причіпками, більше грошей, нова машина, більш простора квартира, дача…

Читайте також:Особистий досвід: 33-річна мати-одиначка створила ефективну систему ведення бюджету сім’ї

Хотіти більшого — це правильно. А що ви робите для здійснення своїх бажань?

Іноді нам не вистачає часу, бажання та грошей…або ще чого-небудь, що не дає піти і почати діяти: змінити роботу, покращити взаєморозуміння з чоловіком, налагодити спілкування з дітьми або просто здійснити якусь мрію, — зазначає відомий психолог Анетта Орлова.

Експерт пропонує рішення, засноване на особистому досвіді:

В таких випадках я беру в руки хорошу книгу. Я підготувала невеличку добірку книг, які допоможуть зрушити вперед до успіху.

Психолог і відома телеведуча поділилася думкою про кожну з книг складеної збірки.

«Багатий тато, бідний тато», Р. Кійосакі

Якщо ви стоїте на роздоріжжі і замислюєтеся, починати вам свою справу, змінювати роботу, і як змінити фінансову ситуацію у вашій родині, то фінансовий бестселер від Роберта Кіосакі — буде дуже своєчасною настільною книгою. Роберт радить не прагнути до заробляння грошей, а зробити так, щоб гроші працювали на вас.

© магазин

«Підсвідомість може все!», Джон Кехо

Це перша популярна книжка, яка вчить, як розвинути свою підсвідомість і домогтися успіху. Тут можна знайти приклади тих щасливчиків, які вже випробували на собі систему Джона Кехо і зрозуміли, що вона працює.

© магазин

«Драйв. Що насправді нас мотивує», Деніел Пінк

Дослідження, засноване на знанні психології і фінансів, доводить, що матеріальні цінності зовсім не стимулюють людей рухатися далі. Важливо щось інше. Що саме — я з задоволенням прочитала в книзі. Одна з кращих мотиваційних книг останніх років!

© магазин

«Генії і аутсайдери», Малкольм Гладуелл

Нещодавно у прямому ефірі я розповідала про те, як домогтися підкорення якогось фізичної вправи, яке ви не могли виконати в минулому. Повторіть його більш 100 разів, і тіло запам’ятає. Малкольм гладуелл розповідає, що добитися справжнього успіху можна тільки виснажливими тренуваннями і повтореннями кроків, які наближають до мети. Тільки праця, ніякої магії

© магазин

«Сім навичок високоефективних людей», Стівен Кові

Якщо ви самі для себе сформулювали основні принципи вашому житті, або ваші вічні цінності, то рухаючись з ними по життю і не змінюючи їх, можна досягти успіху. Змінюємо світ, не зраджуючи собі.

© магазин

Нагадаємо, раніше Анетта Орлова ділилася своєю думкою про те, що не потрібно робити нічого незрозумілого, щоб стати успішніше. Спеціаліст поділилася особистими спостереженнями, які пояснюють природу багатьох проблем і комплексів, що виникають у дорослому житті. І це теж допоможе багатьом визначити шлях для втілення своєї мрії.

А що вас мотивує бути краще і успішніше?

Фото на анонс: Instagram @anettaorlova