Портрет з хвостатими: дружина Олексія Ягудіна показала милий кадр всієї родини

480

Прославлені фігуристи і Олімпійські чемпіони Олексій Ягудін і Тетяна Тотьмяніна разом вже багато років, проте у шлюб вони офіційно вступили лише в 2016 році. Зіркове подружжя є прикладом міцних і гармонійних відносин і виховують двох дочок — Єлизавету, якому в листопаді виповниться 10 років, та 3-річну Мішель. Батьки ласкаво називають їх «ягудинками».

© Instagram @tatianatotmyanina

Зараз Олексій та Тетяна разом з доньками знаходяться в Криму, куди приїхали поєднати приємне з корисним. Знаменитості представляють жителям і гостям півострова льодове шоу «Ромео і Джульєтта» в якому вони виконують головні ролі. А у вільний від репетицій і виступів час подружжя разом з доньками активно відпочивають, багато гуляють і відвідують найцікавіші місця півострова.

Наприклад, днями Олексій поділився з шанувальниками забавним відеороликом, на якому він в компанії молодшої доньки танцює прямо на набережній Ялти.

© Instagram @tatianatotmyanina

А в цю неділю Тетяна поділилася в особистому блозі забавним сімейним портретом, на якому місця вистачило не тільки всім членам сім’ї, але і улюбленим домашнім вихованцям — йоркширському тер’єру по кличці Варя і біглю Асті.

Добре!!!недільний…❤️👨👩👧👧» — підписала знімок Тетяна.

© Instagram @tatianatotmyanina

Шанувальники прийшли в захват від зворушливого сімейного кадру і залишають добрі побажання сім’ї екс-фігуристів:

Вся наша улюблена сім’я в зборі! Ідеально!

Дочки — лялечки)))) особливо Мішель. Обожнюю вас, Таня і Олексій! Всіх благ вам!

Прекрасні, позитивні, чудові!!!!

Читайте також:Говорить і показує Мішель: перли трирічної дочки фігуриста Олексія Ягудіна

До речі, другий вихованець зіркової сім’ї, бігль Асті, з’явився у них всього пару років тому і вже став героєм забавних сімейних історій. Минулого літа, наприклад, з’ясувалося, що Асті живить слабкість до дорогого взуття своїх господарів. Олексій розповів в особистому блозі про те, що пес поласував відразу двома парами туфель від Dior його дружини і дав жартівливе обіцянку відправити вихованця в спеціальну школу, щоб вчитися хорошим манерам. Судячи з того, що більше неприємних інцидентів з взуттям не було, Асті стала дисциплінованою і вихованою собакою.

© Instagram @alexei.yagudin

Біглі — дуже привітні і доброзичливі собаки, ідеально підходять для сімей з маленькими дітьми. Ці собаки не вимагають особливого догляду, проте не варто забувати, що бігль — насамперед мисливська порода, тому йому необхідна щоденна фізична навантаження.

Фото на анонс: Instagram @alexei.yagudin, @tatianatotmyanina