Чого тільки немає! Олена Темнікова показала дитячу кімнату дочки

976

34-річна Олена Темнікова – не тільки популярна співачка, але і щаслива дружина і мама 4-річної Сашеньки. Олена – на радість шанувальникам – регулярно викладає фотографії і відео з участю Сашка в свій блог і навіть завела окрему сторінку для улюбленої дочки, на яку підписано вже більше 80 тисяч чоловік.

Маленька Сашенька росте дуже творчої дівчинкою: вона сама пише пісні і вірші, чим неймовірно радує своїх батьків і шанувальників зоряної мами.

Творчий вечір😉. Голосуємо 1/2. Пісня/віршик? @mamalenaisasha такими темпами скоро альбом мені напише, — пожартувала Олена.

View this post on Instagram

A post shared by Olena Temnikova ・ Темнікова (@lenatemnikovaofficial) on Jul 14, 2019 at 10:53am PDT

А вчора Темнікова вирішила поділитися відео з ігрової кімнати дочки: у Саші варто багато коробок з різними іграшками, коляска з плюшевими ведмедями, крейдяна дошка, безліч розвиваючих книжок і великий стіл прямо в центрі світлої кімнати.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 22, 2019 at 2:34pm PDT

До речі, в онуків Валентина Юдашкіна є не лише ігрова кімната, а цілий парк розваг у дворі будинку! Днями Марина Юдашкіна знову поділилася фотографіями онуків, які грають на дитячому майданчику біля будинку, побудованої спеціально для них: там є і гірка, і пісочниця, і стінка, по якій малюки намагаються піднятися наввипередки, і невелика дорога для машинок. А в гарну погоду хлопці можуть викупатися в надувному басейні. В самому будинку також влаштовано по вищому розряду: в дитячій у хлопчаків повно навчальних ігор і дитячих машинок.

Анатолька і Аркадій. Голочка і ниточка😀✌️👋 — підписала зворушливі кадри щаслива бабуся.

© Instagram @marinayudashkina

Нагадаємо, шанувальники співачки вже не раз відзначали, що дочка дуже схожа на маму: та ж посмішка, розріз очей і погляд.

© Instagram @lenatemnikovaofficial

До речі, раніше Олена Темнікова розповідала про те, чому вибрала для доньки саме це ім’я:

З’явилася на світ двадцять сьомого березня 2015 року. Народжувала я в Москві, без проблем. Діма був присутній при пологах. Дівчинку назвали Олександрою. Мені подобаються чоловічі імена у жінок, а з нею ми потрапили не в брову, а в око. Вона настільки бойова! За характером — справжній хлопчисько! Поки донька не Олександра, звичайно, а просто Сашка. Мені це подобається. Ми з Дімою самі активні, обожнюємо велосипеди, рухливі ігри, і малятко нам під стать.

© Instagram @lenatemnikovaofficial

Нагадаємо, чоловік Олени Темниковой – юрист і бізнесмен Дмитро Сергєєв. Чоловік уникає публічності, тому його не зустріти на світських заходах. Про свого обранця співачка завжди з теплотою говорить:

Діма керує великою компанією і по натурі природжений лідер. Це все відчувають. У нього сильна енергетика. Чесно зізнаюся: я Діму теж закохалася практично з першого погляду, в перші десять хвилин нашого знайомства.

© Instagram @lenatemnikovaofficial
Фото на анонс: Instagram @lenatemnikovaofficial