По стопах матері: дочка Міли Йовович теж стала моделлю

1413

Міла Йовович – не тільки популярна акторка та модель, але і щаслива дружина і мама: вона подарувала своєму чоловікові, Підлозі Андерсену, дочок Еву (11) і Дашиэл (4). А нещодавно у своєму особистому блозі актриса розповіла про те, що чекає поповнення – зовсім скоро на світ з’явиться ще одна дівчинка!

А вчора з’явився ще один привід для радості – старша дочка Міли пішла по стопах своєї зіркової мами і стала моделлю, потрапивши на обкладинку американського журналу JALOUSE – і це в 11 років! В честь такого чудового події зіркова мама присвятила своїй спадкоємиці зворушливий пост, в якому розповіла, наскільки пишається донькою:

Я так пишаюся своєю дивовижною донькою, чиє фото зараз на обкладинці американського журналу JALOUSE! Насправді, це дуже важливо для мене, тому що я була на їх обкладинці, коли журнал вийшов у Франції ще в 90-х роках, і тепер дочка йде по моїх стопах багато років потому!! Крім того, мені сподобалося її інтерв’ю. Така розумна, прониклива й ніжна дівчинка.

© Instagram @millajovovich

Багато шанувальників відзначили, наскільки сильно дочка схожа на свою зоряну маму:

Вона така красива😍вся у Вас 👏👏👏

Гарненька, на Вас схожа!👍

Я думала, це ви в дитинстві на обкладинці!!!

І дійсно, Ева неймовірно схожа на Мілу на цих знімках!

© Instagram @millajovovich

Нагадаємо, не так давно в своєму мікроблозі актриса написала розпачливий пост, в якому поділилася своїм секретом материнства:

Я млею, дивлячись на ці обличчя. Іноді я відкладаю все, щоб просто насолодитися моментом. Бути батьком складно. Між безсонними ночами, роботою, турботою і сумнівом моє терпіння виснажується. Я починаю відчувати себе «робочої мамою» і «серйозним батьком». У такі моменти я намагаюся жити сьогоденням. Незалежно від того, наскільки ми намагаємося «чинити правильно», іноді краще рішення – це просто сміятися всім разом! Коли у моїх дітей запитають, яка у них мама, я хочу, щоб вони відповіли: «весела». Моя мета полягає в тому, щоб діти сміялися кожен день. І неважливо, яка для цього буде причина.

© Instagram @millajovovich

На останніх місяцях вагітності Мілла Йовович вирішила не сидіти на місці і відправилася разом з дітьми і чоловіком по дорозі британських монархів. Кілька тижнів актриса провела в Англії. Та ні, не в Лондоні за покупками для майбутнього малюка, а в подорож по селах і старовинних замках.

Останні кілька тижнів були раєм. Подорожуючи з сім’єю з Англії, ми відвідували місця, про які читали в книгах і бачили тільки в фільмах. Від готелі, де зупинялася королева Єлизавета I до Королівського півмісяця і Залів зборів в Баті, замку Амберли і села Абатство, де знімалися частини «Гаррі Поттера» і «Абатства Даунтон»! Мене пригощали такою кількістю чаю і коржів, що нормальний человк давно став би товстим, але — гей! — я вагітна жінка, так що з’їсти їх не було помилкою? Ми зупинялися в розкішному будинку XV-го століття в Лакоке, де нам кожен раз, щоб пройти в дверний отвір, доводилося нагинатися. Ви можете бачити відео, на якому мій чоловік намагається протиснутися в прохід, щоб помити руки 4-річної дочки. Ми обидва кілька разів вдарилися головою об отвір, але це було весело. Це те, що робило нашу поїздку незабутньою.

На своїй сторінці актриса поділилася знімками з подорожі. На них зображена сама Мілла з дочками і її чоловік Пол Андерсон. Шанувальники в черговий раз відзначили, як добре виглядає Йовович, а також її дивовижну схожість з доньками.

Милла Йовович с семьей путешествует по Англии© Depositphotos, Instagram @millajovovich, @evergaboanderson
Милла Йовович с семьей путешествует по Англии© Depositphotos, Instagram @millajovovich, @evergaboanderson
Милла Йовович с семьей путешествует по Англии© Depositphotos, Instagram @millajovovich, @evergaboanderson

Читайте також:

  • Дочка Мілли Йовович приміряла образ Герміони
  • Гутаперчева дочка Міли Йовович
  • 12 дочок, які виросли копіями своїх зіркових мам
Фото на анонс: Фото: Instagram @millajovovich