Праймер smashbox the original photo finish smooth&blur і суха шкіра

1303

Праймер штука складна. Дуже багато без праймерів живуть і в вус не дмуть, інші навпаки праймери люблять і поважають. Я бовтаюся десь в центрі шкали і праймерами користуюся частіше під настрій, під особливий випадок і коли «чет нудно». Але в цьому році з початку осені і холодів шкіра вирішила мені висловити своє вагоме фе, а я у відповідь розчохлила всі свої запаси і почала користуватися праймерами при кожному макіяжі.

І сьогодні мені б хотілося розповісти про свій досвід використання праймера smashbox the original photo finish smooth&blur primer.

Упаковка праймера проста і зручна: м’яка туба, відгвинчується кришка, всю необхідну інформацію можна знайти на зовнішній картонній упаковці.

Отвір для дозування праймера невеликий, але достатній.

Сам праймер прозорий, досить щільний, без будь-якого аромату. На дотик-це щось силіконистое (спасибі, капітан!).

Розподіляється легко, робить шкіру дуже гладкою і тактильно бездоганною.

Витрата невеликий. Після нанесення шкіра здається чужою, настільки вона тактильно оксамитова, рівна і приємна на дотик. При цьому візуальних змін до нанесення тонуючих засобів буде по мінімуму, просто трохи більше матова шкіра.

тон на праймер лягає легше, знижується витрата кошти , можна нанести ще більш тонкий шар, можна користуватися будь-якими інструментами навіть з тональником, до якого зазвичай підкочувати треба з трьома притопами і в певну фазу місяця підходити. Але у всякому разі один тон у мене» сідає » швидше на голій шкірі, а ось на праймері йому необхідно на пару хвилин більше.

Праймер добре допомагає з лущенням навколо запалень і на особливо сухих ділянках шкіри, плюс якщо є зморшки-праймер робить їх після нанесення тонуючого засобу менш помітними (естетсвенно, праймер ж все вирівнює і не дає западати в разі чого тону в мікрорельєф).

стійкість макіяжу праймер збільшує, але в моєму випадку не дуже значно. Помітно це в основному в кінці дня в масці, коли можна знайти залишки навіть не найстійкішого хайлайтера, який в умовах «без праймера» до вечора б не дожив.

Відносно сухої шкіри праймер повівся чудово — маскування дрібних лущення і вирівнювання рельєфу це однозначно те, що доктор прописав. Але я для себе бачу ще один неочевидний плюс: при використанні праймера шкіра менше сохне від вітру. так, за рахунок оклюзії, але погода зараз така, що всі робочі варіанти захиститися від обвітрювання особи мене влаштовують.

При тому, що праймер це явна «плівка» вирівнює шкіру, шкірою обличчя він не відчувається важкої маскою або парником, так що використання максимально комфортне і носити можна хоч кожен день.

Ну і за загальним станом можна сказати що за час використань ситуація із запаленнями не погіршилася (знімаю макіяж спочатку гідрофільним маслом, потім пінкою для вмивання, так що праймер точно змивається повністю), праймер навіть при щоденному використанні не висушує шкіру і не загострює ситуацію з лущення. Швидше за все, на шкірі іншого типу результати застосування були б більш наочними, але і пригладити все шелушинки і трохи заблюрити дрібні зморшки — дорогого коштує.

ціна: 2626,5 р / 30мл

особиста оцінка: 10 з 10, немає причин для причіпок