Приготування і схема застосування тонізуючої води Сасси для схуднення

1232

Зміст:

  • Варіанти приготування
  • Схема застосування
  • Відгуки та результати після застосування
  • Вода Сасси для схуднення необхідна, щоб прискорити процес спалювання жиру і налагодити обмінні процеси організму. Простий рецепт, розроблений американським дієтологом, дозволить знизити апетит і легше пережити дієту. Якщо користуватися схемою, і не забувати про принципи правильного схуднення, можливо скинути до 10 кг в місяць.Простий рецепт приготування води Сасси для схуднення

    Варіанти приготування

    Вітамінний коктейль допомагає прискорити метаболізм, вивести з організму зайву рідину, впоратися з набряками, позбавитися від накопичених токсинів, налагодити роботу органів травлення. Напій допомагає правильно почати дієту, стане в нагоді для використання в розвантажувальні дні або при лікувальному голодуванні. В складі води міститься велика кількість вітамінів, антиоксидантів, флавоноїдів.

    Приготувати воду Сасси просто, достатньо придбати необхідні інгредієнти і правильно заварити напій:

  • Знадобиться огірок, молодий корінь імбиру, свіжа м’ята.
  • Почистіть 30 г імбиру, натріть його на тертці або подрібніть в блендері.
  • Наріжте тонкими кружечками огірок і відірвіть 10-15 листочків зелені.
  • Складіть всі компоненти на дно трилітрової банки, залийте водою, закрийте кришкою.
  • Готову суміш поставте в холод на ніч.
  • Якщо вдома не знайшлося зелені або спостерігається алергія, непереносимість інгредієнта, можна настояти Сасси без м’яти.

    Корисним для схуднення і тонізації організму вважається напій з лимоном, апельсином і лаймом. До огірку і імбиру додають тонко порізані кружечки цитрусових. Такий варіант води Сасси відмінно підійде для спекотного літа.

    Замініть пряну траву на цедру апельсина, яка наситить напій вітаміном С і додасть йому приємний цитрусовий аромат.

    Сасси можна не тільки наполягати, але і запарювати. Приготування даного варіанту напою дозволить вже через кілька годин отримати насичену вітамінами воду для схуднення. Для цього почистіть і натріть імбир, наріжте лимон, перемішайте і покладіть інгредієнти в банку. Залийте суміш окропом, після остигання можна додати трохи меду. Але такий рецепт буде висококалорійним.

    Схема застосування

    Щоб схуднення на напої пройшло правильно, а ефект зберігся на тривалий час, потрібно дотримуватись схеми детокс дієти. За добу потрібно випивати не менше 8 склянок води. Вітамінний коктейль вживати натщесерце, за 30 хвилин до їди, після тренування, замість перекусу і перед сном.

    Також дотримуйтесь рекомендацій дієтолога:

    • приймати воду слід не більше 2,5 літрів на день;
    • не можна сидіти виключно на питною дієті, раціон повинен бути повноцінним і різноманітним;
    • щоб не розтягувати шлунок, за один раз не можна пити більше 300 мл;
    • щоб уникнути ранкової набряклості особи, останній прийом напою має бути за 1,5 години до сну.

    Коктейль повинен бути охолодженим і зберігатися в холодильнику. У розвантажувальні дні не рекомендується додатково пити каву, чай, алкоголь. Також до початку дієти переконайтеся в нормальному функціонуванні нирок, здавши загальний аналіз сечі.

    Відгуки та результати після застосування

    как сделатьРезультати застосування води Сасси для схуднення

    Жінки відзначають, що розібратися, як зробити воду Сасси дуже легко. Вживання напою тонізує, знижує апетит. Якщо дотримуватися схеми і не забувати про обмеження в їжі, заняттях спортом, то за місяць можна скинути 7-8 кг. Дані результати дозволяють переконатися в ефективності коктейлю. На наданою вище фотографії показані результати схуднення дівчата, испробовавшей дію детокс дієти та фізичних вправ на собі.

    У відео надані реальні відгуки схудлих від диво-напою.

    Вода Сасси використовується для очищення кишечника і активізації метаболізму. У підсумку, схуднення проходить набагато швидше, а результати зберігаються на довгий час.

    Читайте також: як підтягнути шкіру після схуднення