Принцесі виповнився рік! Нюша з чоловіком показали відеозвіт зі свята

943

Вчора в родині співачки Нюши та її чоловіка – Ігоря Сивова – було велике свято, адже їх донька відзначила свій перший день народження. З тих пір, як 28-річна співачка та її обранець стали батьками чарівної дочки, ім’я якої вони всі ще не розкрили, шанувальники знаменитості цікавилися, коли ж вони нарешті покажуть спадкоємицю. Однак цього не сталося і вчора, хоч щаслива мама і опублікувала зворушливий пост в особистому блозі, в якому привітала малечу з прекрасним днем.

Нашій донечці, нашій принцесі 1 рік💫💫💫Вже цілий рік нескінченного щастя😻 Моя любов до тебе безмежна… Спасибі тобі, моя доню, що вибрала нас✨ Це самий чарівний подарунок💞

© Instagram @nyusha_nyusha

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях, з нетерпінням чекаючи, коли ж батьки вже покажуть доньку громадськості або хоча б розкриють її ім’я:

Вітаю принцесу з днем народження 😘😘😘😘

Так швидко цілий рік пролетів 😍💐👍🏻

Маленьке щастя 💞

Ігор Сівов у себе на сторінці теж порадував шанувальників, опублікувавши кадри з святкування дня народження улюбленої дочки: на вечірці в стилі діснеївських казок було дуже шумно і весело, а батьки прикрасили приміщення величезною кількістю повітряних куль.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Nov 5, 2019 at 11:30pm PST

А трохи пізніше щасливі батьки показали торт, який вони підготували для святкування дівчинки, яку в родині ласкаво називають тигрулей.

Ррррыы…🤗Тигруля 💞🐯 – підписала фотографії Нюша.

© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, день народження донечки подружжя відзначають в Америці. Щаслива сім’я встигла побувати в Лос-Анджелесі і відвідати Гранд Каньйон, а нещодавно опублікувала знімок з донькою з Лас-Вегаса.

© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, пологи Нюши проходили як раз в Америці — в Майамі: співачка прилетіла туди за декілька місяців до дати Х. Незадовго до пологів прибула і мама Нюши, щоб допомогти дочці на перших порах. Подружжя заздалегідь вибрала клініку, в якій народилася чудова дівчинка. Тоді молода мама поділилася зворушливим кадром з малюком. На відміну від багатьох зірок, Нюша не стала приховувати стать дитини і зазначила в коментарі до фото:

Наш янголятко 🐣❤️ #лапочкадочка

View this post on Instagram

A post shared by Nyusha (@nyusha_nyusha) on Nov 6, 2018 at 11:34am PST

Нагадаємо, що співачка вийшла заміж у серпні 2017 року на Мальдівах. Обранець співачки – генеральний радник президента Міжнародної федерації студентського спорту Ігор Сівов.

©Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha, @igorsivovv, Depositphotos