Сама ніжність: Анастасія Решетова поділилася зворушливим відео з новонародженим сином

737

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, нещодавно поділилися чудовою новиною про народження їхньої першої спільної дитини. У своєму блозі Тіматі опублікував перші фото сина: хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва, – підписав знімки щасливий батько.

© Instagram @timatiofficial

Молода мама теж поділилася кадром з ніжкою малюка і ніжно підписала знімок:

Юнусов Ратмір Тимурович, ласкаво просимо в цей світ! Довгоочікуваний наш синочок ♥

Мама Тіматі, Симона Яківна поділилася в особистому блозі серією зворушливих кадрів, зроблених під час пологів і відразу після.

© Instagram @simona280

Незважаючи на турботи з новонародженим малюком Анастасія знаходить час для свого особистого блогу. Вона з радістю ділиться новинами і та розповідає про те, як проходять будні. Так, буквально днями вона показала свій животик через шість днів після пологів і розповіла, що до свого ідеального ваги їй залишилося скинути 6-7 кілограмів, однак поки займатися спортом не можна.

Читайтетакже:Поки не плоский: Анастасія Решетова показала животик через тиждень після пологів

А минулої середи Решетова виклала фото зі своїм спадкоємцем і поділилася думками з приводу материнства, а також розповіла, як відчуває себе в новому статусі – матусі:

Чи є життя після пологів? Так, однозначно. І вона схожа на сон, в прямому сенсі слова))) Цілодобова розважальна програма «погодувати-поміняти підгузник» не дає розслабитися. Через тиждень у новому статусі мами я трохи прийшла до тями і почала помічати своє відображення в дзеркалі. Не можу сказати, що воно мене радує, але те, що я про нього згадала — вже добре. Ще в вагітність я налаштовувалася на те, що максимально буду намагатися все робити сама і поки не здаю позицій. Але часом мені здається, що моя нервова система змінилася з точністю на навпаки порівняно з періодом вагітності бо, незважаючи на втому, я не завжди можу заснути, навіть, коли є така можливість. Як тільки голова торкається подушки і я починаю занурюватися в сон, мені починає здаватися, що малюк плаче, чи дихає не так, як до цього. Зараз я розумію як важлива підтримка і допомога у родині, коли мене підбадьорюють, дають поради, допомагають і обіцяють, що скоро все налагодиться і стане легше. Хтось сказав, що в середньому «період зомбі» триває кілька місяців, а потім звикаєш)) найголовніше, що я зараз максимально занурена в процес турботи про синочка і це важливіше всіх інших незручностей

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Читайте також:Анастасія Решетова розповіла про перших днях з новонародженим сином

А в ці вихідні зіркова матуся розповіла, завдяки якій музиці її малюк заспокоюється і поділилася зворушливим відео з його участю.

Коли Ратмір трохи вередує, то я іноді заспокоюю його інструментальною музикою корейського композитора Yiruma. Ми дуже часто слухали його коли він був ще в животику і здається що він досі пам’ятає ці мелодії, — розповіла Анастасія.

View this post on Instagram

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Oct 26, 2019 at 11:35am PDT

Шанувальники прийшли в захват від зворушливого сімейного відео і крім подяк залишають молодій матусі компліменти і маляті добрі побажання.

Боже! кожне фото і відео з цією крихіткою робить мене щасливою! Дуже мило!,

Як ніжно і мило) здоров’я Ратмиру!,

Дякую Настя, що знаходите час і діліться такий милотой!

До речі, нагадаємо, що для Анастасії Решетовой це перша дитина, а у Тіматі є дочка, 5-річна Аліса, яка народилася у відносинах з моделлю Оленою Шишковой. Аліса зростає кмітливою і активною дівчинкою, а її батьки із задоволенням діляться фотографіями та відео з участю маляти і новинами про неї. Відомо, що Аліса серйозно захоплена балетом, вивчає англійську мову, а ще обожнює разом з татом пробувати різні екстремальні види спорту.

© Instagram @simona280

У минулі вихідні Симона Яківна зробила справжній подарунок шанувальникам і показала перше знайомство Аліси з молодшим братиком.

Зазначимо, що народження сина у колишнього коханого вже прокоментувала і мама Аліси, Олена Шишкова. У своєму особистому блозі модель тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків, — написала вона.

Читайте також:

  • Щиро: Олена Шишкова прокоментувала народження сина у Тіматі
  • Діти – це головне: мама Тіматі поділилася фотографією з маленькими синами
  • Тіматі влаштував своєї дочки екстремальний відпочинок
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova