Принц Вільям розкрив нове захоплення Кейт Міддлтон. І воно неймовірно мила

666

Принц Вільям випадково розсекретив захоплення своєї дружини. І ми не здивовані: для багатодітної мами воно цілком логічно. А ще для творчої людини, яким є Кейт Міддлтон. І це, напевно, найкраща віддушина від роботи, наповненої постійною увагою з боку громадськості.

За словами принца Вільяма, його дружина — прихильниця книг-розмальовок. Про це майбутній король розповів Джоанни Бэсфорд, автору цієї самої розмальовки, вручаючи їй нагороду — орден Британської імперії.

© магазин

Зазначимо, що Бэсфорд змінила звичний погляд на розмальовки, створивши їх для дорослих. До неї подібні книжки випускали лише для дітей. У 2012 році художниця придумала творчу роботу для тих, хто вже виріс, але хотів би перетворювати чорно-білі малюнки яскраві та фантазійні. Її розфарбування містила безліч хитромудрих узорів.

Вважається, що розфарбовуючи такі складні малюнки, людина здатна зосередитися і повністю зануритися в процес, розслабитися і відволіктися від повсякденних справ. Те, що потрібно всім мамам!

Читайте також:Хобі Меган Маркл стає популярним у британців

А адже раніше, коли мова йшла про хобі Кейт Міддлтон, завжди згадувалося фотографування. Воно герцогині подобається. Настільки, що регулярно створює офіційні портрети своїх дітей. Герцогиня Кембриджська не приховує, що вона любила фотографувати і в студентські роки.

Будучи студенткою університету Сент-Ендрюс, я вибрала саме його [вікторіанський період в історії фотографії] в якості теми моєї дипломної роботи, — раніше розповідала дружина принца Вільяма.

Любить Кейт Міддлтон і малювати. Багатодітна мама не раз демонструвала навики художниці. Приміром, під час відвідування гоночного комплексу Ben Ainslie Racing, метою якого є сприяння плавання серед молоді, герцогиня допомогла прикрасити фреску. Герцогиня озброїлася пензлями, фарбами і створила зображення вітрильника. На ньому були і маленькі фігурки пасажирів.

© vanityfair.com

Художній талант герцогині Кембриджської оцінили гості, які отримали запрошення на весільну церемонію її молодшої сестри. Малюнок для нього виконала Кейт Міддлтон, зобразивши церква Святого Марка, де проходило вінчання.

А під час візиту до Норвегії Кейт Міддлтон спробувала новий вид малювання за допомогою спеціальної ручки на цифровому планшеті. Герцогиня зобразила дерево.

© instyle.com

А яке хобі у вас? Хочете наслідувати приклад Кейт Міддлтон і розфарбувати що-небудь?

Фото на анонс: Instagram @royalfans.uk, @kateswll