Принц Гаррі зізнався, що думає з приводу фігури Меган Маркл після пологів

1402

Сассексы стали батьками в травні нинішнього року. На світ з’явився чудовий малюк Арчі, який росте копією свого титулованого папи. Коли батьки виходять у світ з дитиною, вони світяться від щастя. Однак, як виявилося, 38-річна Меган Маркл сумує, що її талія раніше не така тонка, як була до пологів…

Читайте також:Неймовірна схожість: в Мережі знайшли двійників сина принца Гаррі і Меган Маркл

Про це стало відомо на церемонії нагородження WellChild. До речі, на цьому офіційному заході Сассексы дуже мило підкреслили своє ніжне ставлення один до одного.

© Instagram @sussexroyal

Про те, як принц Гаррі підтримує дружину на її шляху до схуднення, розповіла мама 10-річної Еммі Нараян-Ніколас. Дівчинка, хвора на лейкемію, отримала нагороду за ідею створити в лікарні ресторан, де пацієнти і члени їх сімей могли б отримати повноцінний обід з трьох страв. Юна володарка премії WellChild познайомилася з титулованою парою і трохи з ними поговорила. Мама дівчинки згадує, як це було:

Коли вона (Меган Маркл) села, я сказала: «О, ти виглядаєш приголомшливо, і у тебе тільки що народилася дитина». Гаррі подивився на неї і сказав: «Бачиш, я тобі казав!»

І ще один приклад ніжних відносин між парою. Виступаючи з промовою на премії WellChild, принц Гаррі не зміг стримати сліз, згадуючи про той день, коли дізнався, що стане батьком. Це було дуже зворушливо! Герцог Сассекский, який безстрашно брав участь у бойових діях в Афганістані, не міг говорити через зрадницького грудки в горлі.

Ми знали, що очікуємо первістка — більше ніхто ще тоді не знав, але нам було відомо. І я пам’ятаю… — після цих слів Гаррі довелося зробити паузу, під час якої зал підтримував молодого тата оплесками.

View this post on Instagram

A post shared by Good Housekeeping UK (@goodhousekeepinguk) on Oct 16, 2019 at 6:00am PDT

Читайте також:На честь ювілею принца Гаррі: Меган Маркл поділилася новим сімейним портретом з сином Арчі

Повертаючись до теми схуднення Меган Маркл після пологів, зазначимо, що успіхи на цьому шляху у неї є. Приміром, знаменитість вийшла у світ у сукні смарагдового відтінку, в якому була під час офіційного оголошення заручин з принцом.

© Instagram @harry_meghan_daily, @thewindsorsfamily

Як ви думаєте, чи вдасться Меган Маркл відновити ту форму, яка у неї була до вагітності?

Фото на анонс: Instagram @sussexroyal, @morecelebrities.ru