«Пупсик повернувся»: дружина Стас Костюшкін розповіла про мовному таборі для сина

1311

Стас Костюшкін — не тільки популярний співак і зірка естради, але і турботливий багатодітний батько і щасливий чоловік. У Костюшкін підростають троє синів: 16-річний Мартін, який народився у першому шлюбі, а також 12-річний Богдан і 3-річний Мирон, які з’явилися на світ у відносинах Стаса з чемпіонкою світу з акробатики Юлією Клоковой. Знаменита пара щаслива разом вже 15 років.

Стас і Юлія регулярно оновлюють свій особистий блог і діляться з шанувальниками свіжими новинами зі свого життя. Так, вчора Богдан повернувся додому з літнього мовного табору, в якому він був три тижні, і щаслива мама написала пост в свій особистий блог.

Пупсик повернувся!!!!👻👻👻👻

Час пролетів непомітно, Богдана не було три тижні, а по прильоту він сказав: «Мамо, мене ніби кілька днів не було!» ☺️І що це може означати?! Те, що наш перший досвід відправити дитину одну в Англійський табір не вийшов грудкою!!! 🙏🏼Хочу від усього материнського серця подякувати всю команду табору за цікаву, різноманітну та насичену програму табору!!!! Дитина задоволений і щасливий, в захлеб розповідав як вчора вони всі прощалися і плакали, тому що здружилися і не хотіли розлучатися! Тільки одне те, що мій хлопчик сказав: «на наступний рік поїду обов’язково», говорить багато про що!!! І я така щаслива, неможливо😹🙈Наше бойове хрещення: «відірвися від мамкиной тить ки» відбулося на відмінно: Англійською займався, у морі купався, на екскурсії їздив, обзавівся друзями і особливо додому не хотів🤗🤗🤗🤗🤗

Тепер можна спокійно готуватися до сімейного відпустки в улюбленій Чорногорії🥳

© Instagram @karapylka

Шанувальники звернули увагу на схожість старшого спадкоємця з мамою і залишили безліч коментарів під постом:

Такий 👦 хлопчик хороший, такий розумник. Видно не розбещена , класний хлопець!!!🥰😍

Він брову як Ви піднімає))))

Ой , мати , тримайся 💪такий красень 👌скоро відбою від дівчат не буде 😉😃

До речі, нещодавно зіркове подружжя дали спільне інтерв’ю журналу «Телепрограма» і розповіли про своїх спадкоємців. Юлія розповіла про школу, в якій навчається старший син, а також про те, який вид спорту він віддав перевагу іншим.

Нагадаємо, зіркова мама — багаторазова чемпіонка Росії зі спортивної акробатики і впевнена, що спорт обов’язково повинен бути присутнім в життя її дітей. І якщо молодший син ще занадто малий, щоб вибирати вид спорту, то Богдан такий вибір уже зробив. Крім того, в школі, в якій він вчиться, спортивному вихованню приділяється особлива увага.

Мирон ще маленький, тому у мене ще є час придивитися до його інтересам. А Богдан займається кудо. Ми живемо за містом, і син навчається в такій школі, де перебуває з 8 ранку і до 7 вечора, тому у нього навчання сполучена зі спортивними та додатковими заняттями. Там у них і акторська майстерність, і багато всього іншого. Улюблене захоплення Богдана — мультиплікація. Йому подобається малювати: постійно вивчає в YouTube, як роблять мульти, студіює комікси.

© Instagram @karapylka

Варто відзначити, що зоряний батько неодноразово говорив, що мріє стати батьком доньки, проте його дружина зізнається, що поки не готова до безсонним ночам, і до того ж про доньки ніколи не мріяла.

Якщо у мене буде третій син, я буду щаслива. У нас дочку завжди хотів тато. І хоче досі. Але, розумієте, зараз я одна дівчинка у моїх чоловіків. Мені так добре! Старший дитина у мене чоловік, молодші — Богдан і Мирон. А якщо станеться третя дитина? Нехай станеться, я тільки за.

© Instagram @stas_kostyushkin_official

В особистих блогах зіркової пари шанувальники часто сперечаються: на кого ж схожі діти, ось і дружина співака вже піднімала це питання.

Коли мені кажуть, що Мирон вилитий Тато, а я не зрозуміло де була, (про Богдана не сперечаюся, я просто дивлюся на цю фотку. Я зліва, Мі праворуч у віці одного року, — написала вона минулого літа в особистому блозі і показала колаж із своєї дитячої фотографії та дитячої фотографії Мирона.

© Instagram @karapylka
Фото на анонс: Instagram @karapylka