Регіна Тодоренко розповіла, чому відмовилася від няні

1222

29-річна Регіна Тодоренко і 33-річний Влад Топалов торік приємно здивували своїх шанувальників. Влітку вони несподівано оголосили про заручини, в жовтні офіційно оформили свої стосунки, а 5 грудня стали батьками первістка, якого назвали Михайлом.

Детальніше:Син! Регіна Тодоренко і Влад Топалов вперше стали батьками

Незважаючи на те, що зоряна пара до останнього приховувала подробиці вагітності Регіни, зараз, після народження малюка, вони із задоволенням діляться новинами про сина, знімають його в телешоу Тодоренко «П’ятниця з Регіною» і розповідають про нього в інтерв’ю. Єдине, про що мріють шанувальники знаменитої пари, про той момент, коли вони нарешті покажуть особа Міші.

© Instagram @reginatodorenko

Нещодавно Регіна дала інтерв’ю журналу «Домашнє вогнище» і поділилася цікавими сімейними подробицями. Наприклад, зоряна матуся розповіла про те, що, незважаючи на поради, вирішила не відмовлятися від грудного вигодовування, а також пояснила, чому більше користується послугами няні.

© Instagram @reginatodorenko

За словами телеведучої, зараз вся її життя повністю підпорядкована маленькому синові. Регіна зізнається, що після народження Михайлика було страшно виходити на роботу, і вона просила поради щодо грудного вигодовування в багатьох знаменитих матусь.

Більшість з них сказали: ні, ні, ні, ніякого годування груддю, або ти працюєш, або ти з дітьми. Але я намагаюся балансувати. Я скрізь беру Мішу з собою, годую в перервах, просто мені без нього погано. І всі робочі процеси залежать від годування маленького Владики: як тільки цокає годинник, я розумію, що треба тікати, – з посмішкою говорить Тодоренко.

© Instagram @reginatodorenko

Також знаменитість пояснила, чому відмовилася від няні і хто тепер допомагає їй все встигати.

Син зараз з моєю тіткою. Тут теж такий момент — няня чи бабуся? У книзі Петрановской «Selfmama» хороший питання задають: Аріну Родіонову всі знають, а от маму Пушкіна як звуть? Я багато про це думаю і вважаю, якщо є рідна людина, яка може допомогти, краще скористатися цією допомогою. Ми взяли няню на перший час, але мені не сподобалося, а Влад сказав: «Все повинно бути так, як тобі зручно». Так що нам зараз допомагають всі наші родичі. Його батьки передають нам їжу, мої — приїжджають, дивляться за чоловічком, коли я на зйомках… Ну це добре, мені здається, це такий великий, цікавий процес, – вважає Регіна.

© Instagram @vladtopalovofficial

До речі, Регіна також пояснила, що сина назвали Мішею не випадково. Виявилося, що малюк був найспокійнішим в палаті і весь час спав, тому у зіркових батьків з’явилася кумедна асоціація з ведмедем. До того ж він народився в день Михайла і дідуся, батька Влада Топалова, також звати Михайло. Регіна вважає, що так зійшлися зірки, а значить це ім’я ідеально підходить дитині.

© Instagram @vladtopalovofficial

До речі, не так давно, шанувальники з захопленням дізналися з особистого блогу Тодоренко про те, що Міша, незважаючи на юний вік, вже вивчає англійську мову по карткам, що йому показує мама в перервах між роботою. Молода матуся мріє, щоб у сина було бажання вчитися і щоб він виріс цікавим і інтелектуально розвиненою.

View this post on Instagram

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on May 29, 2019 at 1:11am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки