Розвиваємося: мама Нюши поділилася зворушливою фотографією 9-місячної внучки

630

Співачка Нюша – не тільки популярна співачка, але і молода мама. 6 листопада минулого року у неї з чоловіком Ігорем Сивовым з’явилася дочка, ім’я та личко якої батьки не розкривають. В особистому блозі артистки і її чоловіка не так часто з’являються відео і фотографії малятка, і шанувальникам вже не терпиться побачити її.

Сьогодні новим кадром з малятком – першим у своєму блозі – поділилася мама Нюши, Ірина Шурочкіна. На фотографії дитина сидить в ліжечку, захоплено роздивляючись розвиваючу гру.

© Instagram @iwshur

Шанувальники співачки жваво відреагували на фотографію дівчинки в особистому блозі її бабусі:

Принцесска😍 Вже така велика❤️

Маля вже така велика 😍🙈

Уті 🙈Така гарненька❤️така велика🌸Будь щаслива дівчинка🙏🏽

Варто відзначити, що Нюша вже викладала знімки, на яких вона займається з донькою. Нещодавно, наприклад, молода мама показала кімнату крихти і розповіла про її музичні уподобання:

Наша дівчинка обожнює пісеньку «про варення» з мультфільму «Маша і Ведмідь» 😌 Доводиться вчити Машин репертуар, – зазначила Нюша.

© Instagram @nyusha_nyusha

Передплатники співачки звернули увагу і на ігрову дитячу, в якій було зроблено фото. Дитина грає на розвиваючому килимку-пазлі, який в майбутньому стане її помічником у вивченні букв. Серед іграшок – м’ячики, книжки та різні забави, які напевно шелестять і всіляко розважають дитини. Любить дочка співачки і «читати» книжки. Правда, робить це так, як їй зручно.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 8, 2019 at 3:55am PDT

До речі, сестра співачки, спортсменка Марія Шурочкіна, познайомилася з дитиною зовсім недавно,і прийшла від неї в повний захват, про що відверто розповіла в інтерв’ю:

Я поки ще дуже мало бачила свою племінницю, тільки один раз. Через зайнятість у мене не виходить часто приїжджати. Але мені вистачило одного разу, щоб зрозуміти, що я закохалася в цю крихітку. Вона дуже приваблива своїми манерами. Ведуть себе деякі діти вже з самого початку як маленькі монстрики, а вона просто лежала і дивилася на мене, іноді видаючи якісь звуки. Мене це так дивувало. Зовні вона схожа на Нюшу: носик, чорні оченята. А риси характеру будуть проявлятися пізніше. Але мені здається, вона буде дуже спокійною, врівноваженою дівчинкою.

Нагадаємо, що зі своїм майбутнім чоловіком Ігорем співачка познайомилася в 2013 році під час Універсіади в Казані, однак романтичні стосунки зав’язалися між ними набагато пізніше, вже після того, як Сівов розлучився. У листопаді 2016 року Нюша зізналася під час концерту, що її серце більше не вільно, а на початку 2017 року повідомила – коханий зробив їй пропозицію. Таємну весілля артистка і чиновник зіграли на Мальдівах.

© Instagram @nyusha_nyusha, @igorsivovv
Фото на анонс: Instagram @iwshur