Розсекретив: Сергій Безруков показав особа 8-місячного сина

546

Сергій Безруков і Анна Матісона ростять двох прекрасних дітей — дочку Марію, якій нещодавно виповнилося три роки, і восьмимісячного сина Степана. Сергій розсекретив доньку тільки минулого літа, і з тих пір він регулярно ділиться її фотографіями в особистому блозі і розповідає останні сімейні новини.

Сергей Безруков с сыном и дочкой© Instagram @s_bezrukov

Личко сина арстист вважає за краще не показувати, однак на недавньому знімку вже видно, як сильно Стьопа підріс.

© Instagram @s_bezrukov

А сьогодні актор виклав знімок з дружиною і сином, поділившись на своїй сторінці радісною новиною!

Стьопа побував перший раз на знімальному майданчику!!!!) Враження незабутні!!! Татова кепка з нової ролі дуже сподобалася!!!!!!

© Instagram @s_bezrukov
© Instagram @s_bezrukov

Шанувальники радіють – нарешті в блозі Сергій з’явилося фото сина не зі спини. Вони подивилися на знімок Стьопи, зроблений в профіль і вже роблять висновки, на кого схожий малюк:

Видно що татів син👍🌹💕

Стьопа просто диво який гарний дитина! Блакитнооке Ваше з Анною щастя. А в татовій кепці відразу вигляд залихватско-хуліганський😊🧢! ЩАСТЯ вашій родині нескінченного!

Вже маленький артист!😂😻👍

До речі, модель і телеведуча Вікторія Лопирьова днями теж перестала приховувати обличчя свого сина. Вона поділилася новим знімком маленького Лео, на якому режим секретності хоча й зберігається, але в меншому форматі.

Приміром, можна зрозуміти, що синочок моделі – володар розкішних пухких губ. Цьому сприяли зовнішні дані тата і мами малюка. А ось носик, швидше за все, татів. Втім, як і брови. І це все, що можна розгледіти на фото Лео, так як більша частина його особи захована за сонцезахисними окулярами.

© Instagram @lopyrevavika

До речі, нещодавно актор поділився милим кадром з підрослими донькою, яка із задоволенням купається в морі і насолоджується канікулами. Захоплені шанувальники залишили добрі побажання сім’ї улюбленого актора і зазначили, що Маша з віком все більше схожа на знаменитого тата.

Маша і море!!!!!!! – підписав знімок Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Відомо, що обох своїх дітей відомий артист з раннього дитинства привчає до мистецтва і бере з собою на репетиції в театр.

З Днем ТЕАТРУ, дорогі колеги і шанувальники театру! Сил нам всім і терпіння! P. S. Репетиції «Енергійних людей» тривають! І СЬОГОДНІ..у кінотеатрах країни спектакль «СІРАНО ДЕ БЕРЖЕРАК»…телеверсія, режисер телеверсії моя дружина Аня! Тому вийшло справжнє КІНО! Приємного перегляду, Шановні шанувальники ТЕАТРУ!

© Instagram @s_bezrukov

Нагадаємо, що Сергій Безруков, Анна Матісона почали зустрічатися в 2015 році. Майбутні подружжя зблизилися на зйомках фільму «Чумацький шлях», де актор виконував головну роль. У 2016-му закохані зіграли весілля.

Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov, @best_bezrukov