Рідкісний кадр: Дарина Мельникова показала нове фото з 11-місячним сином

563

Актриса Дарина Мельникова вже 6 років щасливо живе в шлюбі з Артуром Смоляніновим, зоряна пара виховує двох прекрасних синів: 3-річного Артура, названого частина тата і маленького Марка, який з’явився на світ у грудні минулого року.

Зіркове подружжя ретельно охороняють свою сім’ю від настирливого, а часом агресивного уваги шанувальників та преси. Актриса не раз говорила в інтерв’ю, що не вважає за потрібне ділитися в публічному просторі інформацією про своє приватне життя, тому знімки синів в її блозі з’являються вкрай рідко.

© Instagram @melnikovadsh

А вчора Дар’я виклала нове фото з спадкоємцем: на знімку малюк лежить на матусю і грає з нею.

#главнейвсегопогодавдоме, – поставила хештег Мельникова.

Прихильники залишилися в захваті від теплого сімейного знімка:

Солодкі😍😍😍😍👍👍

Ух тииииии😍 який малюк😘

Які ви котятаааа😻😻😻😻 люблюююю❤️❤️❤️ Дашенька, ти прекрасна

До речі, нещодавно Дар’я опублікувала зворушливу фотографію: на ній обидва її сини стоять перед скляними дверима і дивляться на свою собаку. Правда, осіб, дітей, майже як і завжди, не видно.

Дружба рачки — забавно підписала знімок Мельникова.

© Instagram @melnikovadsh

До речі, нещодавно Дарина вирішила зробити виключення і опублікувати забавні знімки старшого сина, який зробив їх на мамин телефон, поки вона спала. Варто відзначити, що маленький Артур дуже схожий на свого тата — не даремно вони носять одне ім’я і їх дні народження в один день.

© Instagram @melnikovadsh

Варто відзначити, що вона вперше показала старшого сина Артура лише в травні цього року. Зіркова матуся поділилася спільним селфи з спадкоємцем, правда на малюка були сонцезахисні окуляри.

© Instagram @melnikovadsh

А нещодавно Мельникова опублікувала в особистому блозі спільний портрет з молодшим сином Марком і розповіла, як готується до прийдешньої зими.

Готуй пуховик влітку….до осені)Не знаю, як ви, а я вже дістала зимовий одяг з шафи, аж до рукавичок і шапок. Ну ладно я, добре колготки….але тридцять три шари надіти на дитину — це ж кожен раз згадувати, чому ти так хотів діточок! Так от, батьки й матері! Ловіть #лайфхак! Надягаєте дитині бодік і … пуховик!!! Або теплий комбінезон)! Тепер думаю, як так само вправно вирішити проблему зі своїм гардеробом, – підписала фото Дарина.

© Instagram @melnikovadsh
Фото на анонс: Instagram @melnikovadash