Рідкісні кадри: Марія Голубкіна показала підрослих дітей

932

Марія Голубкіна та Микола Фоменко довгий час залишалися однією з найкрасивіших і харизматичних пар російського шоу-бізнесу. Їхні сімейні стосунки тривали 13 років: за цей час у сім’ї народилося двоє дітей — донька Анастасія та син Іван. Актриса часто публікує фотографії з гастролей і світських заходів, які вона відвідує в компанії друзів, проте знімки дітей на її сторінці побачиш нечасто.

Але останнім часом Голубкіна стала публікувати фотографії спадкоємців все частіше – на радість численним шанувальникам зоряної сім’ї. Нещодавно вона виклала в свій особистий блог відео з сином, і шанувальники відзначили, що він схожий на обох батьків, на відміну від дочки, яка виросла копією своєї мами.

View this post on Instagram

A post shared by ГОЛУБКІНА МАРІЯ АНДРІЇВНА (@golubkina1973) on Jun 27, 2019 at 10:32pm PDT

Фотографія вже дорослою спадкоємиці Марії і Николаы справила фурор: дівчина виросла дуже красивою:

© Instagram @golubkina1973

Шанувальники відразу відзначили схожість мами і дочки:

Марія да ви ксерокс😆😙 таких гарних дітей, треба було ще мінімум парочку народити👍

Спочатку здалося, що це ви, Маша))) дуже схожі👍👍👍

Доча красива. В маму — теж красиву❤️

А вчора в особистому блозі Марії з’явилися і архівні фотографії і знімки з уже дорослими дітьми – на одному Анастасія позує разом з татом:

Дорогі Друзі!З новим навчальним роком! Вітаю всіх батьків і матерів!Дерзайте,дорогі🤣Попереду ЄДІ і багато інших пригод.☠🏴Окремий привіт батькам🙀першокласників, – підписала Марія знімки.

© Instagram @golubkina1973
© Instagram @golubkina1973

Шанувальники дякують актрису за ці знімки і залишають їй теплі коментарі:

Які вже великі і дорослі діти. 👍♥️ Удачі розум у новому навчальному році і Вам теж! 😉😃💐

Вітаємо! 🍾🎉🎈 всі щасливі! З новими силами за знаннями, вперед!👏👏👏

Які ж у вас прекрасні дітки вийшли з Миколаєм!😜 Щастя та міцного здоров’я дай вам Бог!!!🙏🏼❤️

Нагадаємо, що після розлучення зірок було важко налагодити нормальні стосунки, однак їм вдалося це зробити заради своїх дітей. Зараз Марія і Микола щасливі в нових відносинах.

Варто зазначити, що Микола Фоменко ніколи не забував про своїх дітей, а актриса не раз зізнавалася, що дочка і син пишаються знаменитим батьком:

Тільки він їх і виховує. Батько повинен навчити дітей працювати. І Микола це робить з успіхом. Діти його слухають. Коли людина — нероба, він може навчити тільки лінуватися. Коля показує синові та дочці інший приклад, тому вони його поважають,

Фото на анонс: © Instagram @zvezdnye_dni_rozhdeniya___