Рідкісні кадри: Оксана Акіньшина хрестила доньку

518

32-річна Оксана Акіньшина з тих зоряних матусь, які воліють приховувати подробиці приватного життя. Вона вкрай рідко ділиться фотографіями дітей в особистому блозі і майже не говорить про них у рідкісних інтерв’ю.

View this post on Instagram

A post shared by Akinshinaoksana (@akinshok2013) on Nov 23, 2018 at 3:31am PST

Нагадаємо, що в Оксани троє дітей від першого шлюбу з бізнесменом Дмитром Литвиновим на світ з’явився син Філіп (10). У минулому році зіркова мама відверто розповіла, що хлопчик живе в Петербурзі разом з її мамою, так як у нього є певні проблеми зі здоров’ям. У 2012 році Оксана знову вийшла заміж за грузинського кінопродюсера Арчила Геловані і народила йому двох дітей — сина Костянтина (7) і дочка Еммі (2.5).

View this post on Instagram

A post shared by Akinshinaoksana (@akinshok2013) on Aug 10, 2019 at 3:06am PDT

А в цю середу стало відомо, що відбулися хрестини дочки актриси Емі. Зіркова мама поділилася в особистому блозі зворушливими кадрами з церемонії і представила свою куму, хрещену маму дівчинки, актрису і близьку подругу Ольгу Філіппову, яка також показала знімки з хрещення.

Моя Богиня ! @хрещена @olga_filippova_official — написала Оксана.

View this post on Instagram

A post shared by Ольга Філіппова (@olga_filippova_official) on Oct 9, 2019 at 6:23am PDT

Захоплені шанувальники залишають безліч привітань і компліментів улюбленої актриси і її чарівною доньці і відзначають, що дівчинка дуже схожа на свою знамениту маму:

Донечка — копія мама) Дай Бог вам усім здоров’я і благополуччя!

Дай Боже щастя і здоров’я! Вітаю!!!

Ваша краса природна передалася дочки! Російський генофонд поповнився ще однією красунею і талантом:)

Така гарненька, щастя малятку і матусям

До речі, в коментарях відзначилася також подруга Оксани, актриса Юлія Снигирь.

«Це ж міні-ти!!!!!» — написала вона.

View this post on Instagram

A post shared by Akinshinaoksana (@akinshok2013) on Jan 17, 2019 at 3:55am PST

Малятко дійсно дуже схожа на маму той же погляд і колір очей, відзначають передплатники особистого блогу актриси.У лютневому інтерв’ю журналу Hello Оксана зізнавалася, що донька зовсім не схожа на неї за характером.

«У свої два роки Еммі вже справжня жінка, така маленька грузинка. Мені здається, що коли вона виросте, то просто знищить чоловіків навколо себе. Якщо я повний нуль в частині жіночої мудрості, то вона навпаки. Це проявляється в характері, в тій вимогливості, яка в ній присутня, в гідності, в продуманості. Цікаво, що у них з Кісток «патологічна» любов. Ніяких сварок, бійок. Вони обожнюють один одного», — розповіла вона.

До речі, минулої осені стало відомо, що середній син Оксани, Костянтин поступив на навчання в одну з кращих європейських шкіл у швейцарському містечку Віллар. Примітно, що він не складав ніяких вступних іспитів, його взяли в якості експерименту на семестр. І в результаті хлопчик залишився там на навчання, що, за словами його мами, просто неймовірна удача. Відомо, що ця школа вважається лідером по підготовці дітей молодшого шкільного віку, і вартість навчання там починається від 3 мільйонів рублів в рік.

View this post on Instagram

A post shared by Akinshinaoksana (@akinshok2013) on Sep 22, 2018 at 12:46pm PDT

Раніше Акіньшина розповідала, що у хлопчика математичний склад розуму і явні схильності до вивчення іноземних мов.

«Він розумний, складний. З характером. Він у цьому сенсі на мене схожий — такий маленький я, тільки розумніше. Він психувати може, послати може. Дуже вимогливий, дуже експресивний, але при всьому цьому розумний. Костя відмінний логік, мізки у нього не по роках розвинені. Тому його і взяли в одну з кращих шкіл Швейцарії», — з гордістю говорить про сина актриса.

Читайте також:

  • Рідкісне фото: Оксана Акіньшина показала доньку підрослу
  • Оксана Акіньшина: «Батьки не повинні дружити зі своїми дітьми»
  • Оксана Акіньшина розповіла про швейцарську школу, в якій навчається її син
Фото на анонс: Instagram@akinshok2013