Сама, все сама: донька Ханни навчилася ходити і допомагає мамі

594

28-річна Ганна Іванова, відома шанувальникам під творчим псевдонімом Ганна – одна з найбільш таємничих матусь нашого шоу-бізнесу. Ганна та її чоловік, продюсер Павло Кур’янов (Пашу), воліють приховувати подробиці приватного життя. Вони вперше стали батьками у вересні минулого року і дотепер тримають інтригу, не разглашач ім’я дочки. Відомо, що воно починається на букву «А», але більше ніяких подробиць на цю тему немає. Зіркова матуся душі не чає в дитині і зворушливо називає її Зефіркою.

© Instagram @offi_hanna

Читайте також:Співачка Ганна показала доньку після виписки з клініки

Не так давно Анна скасувала режим секретності і перестала приховувати обличчя своєї маленької принцеси. Прихильники впевнені, що малятко – копія тата.

© Instagram @offi_hanna

А сьогодні вона поділилася забавним відео з участю підросла дочки. 10-місячна дівчинка вже досить впевнено тримається на ногах і щосили допомагає мамі. Дівчинка діловито розбирає речі в маминому гардеробі, ніж її дуже веселить.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 10, 2019 at 3:27am PDT

Читайте також:Маленький помічник: Єгор Кончаловський поділився зворушливим відео з маленьким сином

До речі, наприкінці червня співачка показала в особистому блозі зворушливий сімейний кадр і відверто розповіла про дочку.

Вчора у нас був перший вихід «в світ», ми каталися на поні, грали з маленьким левеням і повзали на батуті, 🥰наше малятко вже не така вже й маленька. Вона обожнює людей, а особливо діток, всім махає, посміхається, намагається вщипнути))) загалом, я вже чекаю не дочекаюся, коли ми будемо влаштовувати величезні дитячі свята!!! – зізналася молода матуся.

© Instagram @offi_hanna

А турботливий батько кожну вільну хвилину намагається присвячувати доньці і, незважаючи на юний вік, вже дає їй перші уроки водіння велосипеда і навіть машини.

© Instagram @pashuofficial

До речі, Ханна близько дружить з співачкою Нюшею, яка теж нещодавно стала мамою. У знаменитостей багато спільного: вони майже однолітки, їх обох звуть Ганна, вони практично одночасно завагітніли і народили своїх дочок з різницею в 2 місяці. Більше того, обидві народжували в Майамі і обидві приховують імена своїх дочок. І навіть візочок своєї дитини Ханна згодом віддала Нюше, після чого вона благополучно перейшла у спадок до Вікторія Лопирьова, а тепер, судячи з усього, дістанеться коханої ТіматіАнастасії Решетовой, яка нещодавно оголосила про свій цікавий стан.

Зіркові матусі дружать сім’ями і по можливості вибираються на прогулянки. Шанувальники сподіваються, що скоро до них приєднається і Анастасія Решетова, адже до «дня Х», за її словами залишилося зовсім небагато.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @offi_hanna