Не гірше Дженніфер Лопес і Шакіри: донька Ксенії Бородіної захопила шанувальників запальним танцем

889

Тея, молодша донька Ксенії Бородіної, давно стала головною зіркою блогів її батьків. Шанувальники з нетерпінням чекають нових фото і відео з нею і залишають тисячі коментарів під постами, присвяченими малятку.

Нещодавно, наприклад, Ксенія Бородіна опублікувала у себе на сторінці кумедний танець, який Тея виконала під хіт Єгора Кріда. А конферансьє у малятка виступила старша сестра Маруся.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Sep 4, 2019 at 12:04pm PDT

Це не перший танець Теи, який щаслива мама двох доньок показувала у своєму блозі. Раніше дівчинка танцювала під пісню Світлани Лободи!

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Oct 5, 2018 at 12:35am PDT

А сьогодні чоловік телеведучої – Курбан Омарів – виклав в особистий блог відео, на якому маля вже не просто танцює, а сама виконує пісню Artik & Asti «Під гіпнозом», рухаючись в такт.

Підійшов до холодильника молоко взяти, а тут Теона з гімнастики залітає і я широко розплющив очі))Серце говорить на шматки.Все горить вогнем.Че робити хлопців???)))

View this post on Instagram

A post shared by Omarov Kurban (@zimamoscow) on Nov 12, 2019 at 11:10am PST

Прихильники залишилися в захваті від виконання дівчинки та її запальних танців:

Красуня👍❤️💋

Добре співає 😍

Така клаасная, вображуля, прям як моя дочка😍😍😍

Як відомо, 36-річна Ксенія Бородіна ось вже чотири роки перебуває у шлюбі з 38-річним бізнесменом Курбаном Омаровим. У подружжя є спільна донька Теона, якій у цьому році буде 4 роки. Крім того, у телеведучої та її чоловіка є діти від попередніх шлюбів: у Ксенії – дочка Маруся, а у Курбана – син Омар. На відміну від багатьох інших знаменитостей, Омарів і Бородіна не приховують дітей від шанувальників, а, навпаки, часто діляться сімейними фото і відео в соцмережах.

А нещодавно дочки телеведучої взяли участь у показі мод, і якщо для Марусі це був не перший вихід на подіум, то маленька Теона зробила це вперше у своєму житті – і дуже навіть успішно. Правда, в самому кінці туфлі, в яких дефілювала дівчинка, трохи підвели!

Обов’язково подивіться в каруселі останнє відео🤣🤣🤣 ми з татом трохи не померли і переживання і сміх одночасно) бідна булочка так старалася) Туфлі підвели) розумні мої, Мару вже профі, а у Теюши це перший досвід)пишаємося ними завжди♥️

Гортайте відео!

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Oct 23, 2019 at 11:06am PDT

Фото на анонс: Instagram @borodylia