Сама ніжність: Анастасія Трегубова показала фото з 3-місячним сином

1006

Популярна телеведуча Анастасія Трегубова та її чоловік Олександр стали батьками вчетверте 17 квітня цього року. На відміну від багатьох вітчизняних зірок, Трегубова активно ділилася з шанувальниками подробицями своєї вагітності. І практично відразу після пологів співачка опублікувала у своєму блозі фотографію з новороженным хлопчиком і відео, в якому подякувала своїх фоловерів за підтримку, вітання та добрі побажання на її адресу.

Нагадаємо, різниця у віці між третім і четвертим дитиною телеведучої зовсім невелика. Дівчинка з’явилася на світ 30 січня минулого року. Ставши мамою втретє, визнається Трегубова, вона знала: у доньки напевно ще будуть молодші брати і сестри. Крім Ніки, подружжя виховує 12-річну доньку Лізу і 8-річного сина Мішу.

© Instagram @atregubova

А сьогодні співачка порадувала своїх шанувальників новими фото з 3-місячним малюком: на ньому багатодітна матуся годує дитину з пляшечки. Зазначимо, що знаменитість поки не розповіла, як вирішила назвати синочка. Відомо лише те, що вона розсекретила відразу після пологів: зріст — 52 сантиметри, вага — 3 400 кг.

Шанувальники телезірки залишили величезну кількість захоплених коментарів під таким теплим постом:

Красиві які 😍

Яка милотааааа!😍

Ой яка краса 😍

До речі, незадовго до появи молодшого сина на світ, у своєму блозі на YouTube знаменитість розповіла про плюси і мінуси партнерських пологів. Найголовніше, на думку Анастасії те, що ваш чоловік повинен добровільно захотіти бути присутнім на пологах. Ні в якому разі не можна примушувати чоловіка це робити. Інакше не уникнути подальших проблем в сімейному житті.

Трегубова радила своїм подписчицам взяти на пологи маму, сестру або близьку подругу, якщо дуже страшно їхати в пологовий будинок одного. До речі, зірка зізнавалася, що її чоловік також був присутній на попередніх пологах, але в «момент кульмінації» вийшов з палати в коридор.

© Instagram @atregubova

До речі, на одній з офіційних сторінок телепередачі Першого каналу «Добрий ранок» в соцмережах нещодавно з’явився коментар Трегубової щодо того, як старші діти телеведучої взяли новонародженого малюка:

«Нам сьогодні 6 днів. Два дні вдома. Всі звикаємо до нового члена сім’ї. Міша радіє більше за всіх, так як у нього є молодший брат і встановилося рівновагу. Обіцяв його вчити шахів та футболу».

© Instagram @atregubova
Фото на анонс: особистий блог зірки.