На дні світового океану: дочка Тіматі побувала в підводному ресторані разом з татом

1170

Тимур Юнусов, відомий багатьом під творчим псевдонімом Тіматі, разом з дочкою Алісою, мамою Сімоною Яківною і своєю обраницею Анастасією Решетовой нещодавно повернувся з відпустки. Відпочинок у них видався дуже активним: Аліса вже впевнено змогла стояти на дошці і навіть підкорила свої перші хвилі, про що гордий батько написав у своєму особистому блозі.

Місяць звикання до рифу (під ногами до нього всього півтора метра) і кожен день тренування, падіння, «ознаки замиву»… як результат: старт зі стінок, без піни і перші повороти по вектору хвилі !!! Рубрика: «Гордий Батько» ))) – підписав відеоролик Тіматі.

View this post on Instagram

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on Aug 28, 2019 at 10:03pm PDT

А після повернення до Москви Аліса разом зі своєю бабусею вирушила в салон краси: там дочки Тіматі пофарбували кінчики волосся в рожевий колір спеціальним дрібному.

Всі готуються до початку навчального року. Хтось купує книжки, зошити, олівці, а хтось… З іншого боку згадайте, завжди були « розумні» і «красиві», але ми так просто не здамося! — написала Симона Яківна і показала знімок дівчинки. —Спочатку голова прийняла симпатичну форму, а з завтрашнього дня, будемо наповнювати її не менш гарним змістом. Правда клієнтка салону краси ще про це не підозрює… З 1 Вересня всіх нас!

Дочь ТиматиInstagram @simona280

Чим займатися в похмурій Москві? Правильно, готуватися до наступного відпуску і переглядати відео і фотографії з минулого! Цим і займається Симона Яківна: сьогодні щаслива бабуся поділилася у своєму особистому блозі відеороликом, який вона зняла в підводному ресторані, куди вони прийшли разом з Тіматі і Алісою. Унікальність цього закладу в тому, що, поки Аліса з Сімоною Яківною насолоджувалися видом з ресторану, тато дівчинки займався дайвінгом.

Припливли ми як-то підводний ресторан подивитися на риб, глядь, а там знову представник Black Star! Караул! Вони вже навіть на дні Світового океану!!! 🆘😜🌊

View this post on Instagram

A post shared by Simona Chernomorskaya (@simona280) on Sep 5, 2019 at 1:14am PDT

Шанувальники щоразу дивуються: наскільки близькі бабуся з внучкою і як багато часу вони проводять разом!

Симона, ви чудова бабуся))

Алісі везе з такою бабусею 👍👍👍👍👍Я вас люблю😗😗😗

Дуже красиво і цікаво !🐟🐠🐡

До речі, нещодавно Симона Яківна поділилася архівних знімком свого знаменитого сина, зробленим приблизно в п’ятирічному віці. Продемонструвала і фото Аліси, але не в звичному образі, з чубком (це був парик). Ось воно – доказ: спадкоємиця репера – його копія! Той же завзятий погляд, позитивна посмішка. Збігається форма носика, лінія брів.

Ось це так! А я думала, що Аліса на маму схожий, хоча маму я бачила тільки на фото, що були виставлені тут. Зараз розумію, що Аліса — копія тата!

© Instagram @simona280

Нагадаємо, Симона Яківна раніше ділилася кадрами, на яких Аліса копіювала свою зіркову матусю. Дівчинка змінювалася з допомогою перук. Цікаво, що дівчинка вловила навіть міміку моделі! Пізніше Олена Шишкова виклала колажі з цими фото у свій мікроблог.

© Instagram @missalena.92
Фото на анонс: Instagram @simona280