Самий модний образ: модельєр Таша Строга запропонувала варіанти, з чим носять яскраву спідницю

1116

Залишаються лічені дні літа. В цей час року завжди хочеться одягати яскраві речі, однак таке бажання не зникає і восени. А ще взимку і навесні. Коли за вікном холодно, яскравий одяг приводить в тонус.

Читайте також:Телеведуча Таша Строга розповіла, що буде в моді наступаючої осені

Спідниця, приміром, відмінно підвищує настрій. Тільки от питання: з чим її поєднувати, щоб було стильно, красиво і доречно? В цій темі розбирається телеведуча і модельєр Таша Строга.

Вдень з яскравою спідницею можна використовувати білий верх або верх «сусіднього» тони. Наприклад, з яскраво-жовтою спідницею сорочку пастельного жовтого (лимонного, гірчичного) кольору і білий піджак, — пояснює експерт моди.

© Instagram @zuzanazachar

Яскрава спідниця і верх протилежного кольору. Наприклад, одне з найбільш стильних сполучень — синій верх і аксесуари і жовта спідниця. Спробуйте використовувати спідницю більш «чистого» кольору, ніж верх і аксесуари.

Яскрава спідниця і не однотонний верх. Це може бути червона спідниця і блуза з червоними квітами, вишнева спідниця і біла в синю смужку сорочка або зелена спідниця і піджак з дрібним зеленим орнаментом.

© Instagram @innerstylequeen

Чорний верх краще використовувати для вечірнього виходу. Будь-яка яскрава спідниця зробить образ незвичайним і незабутнім. При цьому не обов’язково доповнювати образ чорними туфлями. Можна надіти туфлі в тон спідниці і неоднорідну сумочку.

© Instagram @_masha_lu_, @mama_preet

Читайте також:З чим носити брюки-кюлоти: вибір Кейт Міддлтон та інших ікон стилю

Так як не всі дівчата вирішуються надягати яскраву спідницю, побоюючись, що вона виділить їх з натовпу, тим самим привертаючи увагу до тих або іншим особливостям фігури, Таша Строга пропонує оптимальне рішення:

Якщо ви не впевнені в тому, чи підійде вам яскрава спідниця, раджу зупинитися на довжині міді. М’які і плавні лінії обтікають силует, крадуть опуклості і зорово зменшують об’єм.

© Instagram @journeyfive, @barva_skirts

Зазначимо, що модельєр і раніше розповідала про те, як носити спідниці, щоб вони вигідно підкреслюють достоїнства фігури:

Завжди купуйте спідницю-плісе на розмір менше!!! Тоді вона не буде вас збільшувати в стегнах з-за великого обсягу розходяться складочок!!! Так, трохи незручно, але зате я весь час чую: «Красива спідниця!! І ти схудла!!

А ви носите яскраві спідниці?

Фото на анонс: Instagram @anothernewbreath, @taliaalonn, @irynka_tsyura, @strogayatasha