Вікторія Лопирьова розповіла про подарунок для сина, який допоможе при появі перших зубів

457

35-річна модель Вікторія Лопирьова вперше стала мамою на початку лютого цього року: у неї з коханим Ігорем Булатовим народився син, якого назвали подвійним ім’ям – Марк Ліонель. Одне з них – футбольне. Раніше Вікторія Лопирьова розкрила, в честь кого назвала сина:

Перше ім’я нашого малюка — Марк — ми вибрали давно. Ми не сперечалися з цього приводу, так як і у мене, і у Ігоря в роду були Марки. Ім’я мені подобається: лаконічне, сильне. Але у сина є й друге ім’я — Лео. Оскільки хлопчик, мама якого так любить футбол, з’явився на світ 5 лютого, в один день з Кріштіану Роналду і Неймаром, ми розцінили це як знак і вирішили, що друге ім’я буде Ліонель, або Лео, як Мессі.

Сын Виктории Лопыревой© Instagram @lopyrevavika

Незважаючи на те, що фотографії спадкоємця в блозі молодої матусі з’являються досить часто, личко Марка Лео вона розсекретила лише нещодавно, виклавши теплий знімок сина на руках у тата.

© Instagram @lopyrevavika

А сьогодні телеведуча поділилася з шанувальниками новинами: у її синочка почали різатись зубки, і для того, щоб зробити цей процес для дитини менш болючим, Вікторія вирішила надіти на нього бурштинове намисто.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 1:01am PDT

Одними з перших серед дітей знаменитостей такі буси почали носити діти телеведучої Липи Тетерич. У своєму блозі Липа розповідала про те, що її дочка Меліса носить бурштин на шиї.

Ставлю експеримент. З Лавриком не носили. Миля носить з народження! З Лавриком пройшли всі кола пекла, поки всі зуби вилізли. З Мелісою все пройшло гладко. Можливо, збіг! Різні діти. Різний підлогу і т. д. Але зараз теж продовжу з третім.

© Instagram @mig24official

Читайте також:Модний тренд у батьків: бурштинове намисто для дітей

Янтар являє собою камінь з цілющими властивостями і незвичайною структурою: він повністю органічного походження і не містить в собі частинок кристалів. Носіння намиста з балтійського бурштину є традиційним європейським засобом для безболісного прорізування зубів у немовлят. Є думка, що бурштин — природний анальгетик, і при носінні його на тілі бурштинова кислота всмоктується через шкіру дитини, допомагаючи спокійно перенести поява зубів.

© Instagram @olimpiadalipa

Подібне лікувальну прикрасу своєї дворічної доньки Мії подарував зірка серіалу «Мажор» Павло Прилучний. Коли артист знімався в багатосерійному проекті «У клітці», зйомки якого проходили в Калінінграді на заводі з переробки бурштину, він привіз дочки намисто. За словами Павла, вони дуже допомогли дівчинці.

© Instagram @pavel_priluchniy

Нагадаємо, що довгий час Лопирьова приховувала свою вагітність, а офіційну заяву про майбутнє поповнення вони зробила лише тоді, коли округлий животик неможливо було не помітити. Народження дитини вона підтвердила в своєму блозі:

В нашому житті сталося неймовірне подія — народився син ❤️! Я так насолоджувалася останніми місяцями своєї вагітності, відчуваючи в собі нове життя і чекаючи цієї доленосної зустрічі 🥰. Наш син народився здоровим і міцним👶🏻! Навіть не очікувала, що все так легко мине. Хоча, з іншого боку, чекала — я була впевнена, що все буде чудово.

© Instagram @lopyrevavika

Читайте також:

  • Вікторія Лопирьова показала зворушливий сімейний портрет з сином
  • Мурашки по шкірі: Вікторія Лопирьова показала фото з сином і мамою
  • 3 місяці щастя: Вікторія Лопирьова показала зворушливий сімейний портрет
Фото на анонс: особистий блог зірки