Свекруха дарує 6-місячної внучці такі подарунки, що мені стає прикро й соромно

689

Люди діляться на тих, хто вміє вибирати подарунки і кому краще цього не робити. Від презентів перших завжди позитивні емоції. А що в другому випадку? Розчарування, смуток… І чомусь дарувальники знову і знову «радують» тим, що зовсім не підходить. В сім’ї користувачки Мережі Лізи такі подарунки робить свекруха. Ось як це виглядає:

Свекруха подарувала доньці доросле енциклопедію, але це б гаразд (на той момент доньці було 6 місяців). А сьогодні другий подарунок за 10 місяців — це соска з сіточкою, щоб їсти фрукти (яблуко, банан і т. д.).

Читайте також:Відповіді експерта: як ввести прикорм, щоб у дитини не було алергії

Автор цієї історії засмучена тим, що ниблером вже користувалися.

Вона ще й б/у принесла від старшої онуки. Навіть не спромоглася зняти стару сіточку. Каже: «На неї продаються нові, треба купити і поміняти.

Подруги в Мережі відгукнулися на тему обговорення подарунків від свекрухи.

Свекруха подарувала мені майку. Вона… бабська!!! Мені всього 24! Чоловік природно сказав, що йому подобається!(ﻩ❀Наталі❀ﻩ)

Донечці-малятку свекруха подарувала футболку. Я кажу: «Це не наш розмір, нам велике буде». Довго ж нам доведеться рости. Там 24 розмір (Поліна)

Моя свекруха за подарунки у чоловіка гроші назад забирала. За три роки жодного нормального подарунка. Син сам по собі не носить те, що вона дарує, хоча я ніяк не показую, що речі жахливі. Не хоче він і все. Нещодавно на день народження подарувала сина брючки на 7-річний вік (Дилдора)

У мене мама така ж, я їй якось сказала: «Якщо не хочеш іти з порожніми руками, то не треба нести всякий непотріб, купи кг яблук і все!». Деяким людям треба озвучувати такі речі. Ну немає у них своїх ідей (Наталія Фахрутдинова)

Читайте також:Брат чоловіка заявив, що всі дитячі речі нашого дитину забере для свого майбутнього малюка

Проте є і протилежні приклади. Вміють все-таки матері чоловіка вибирати чудові подарунки, які радують…

Свекруха подарувала гарний зимовий комбінезон (Аня)

Подарувала внучці нову пляшечку, Мирочка оцінила (Світлана)

Свекруха мені подарувала щоденник. Стільки всього корисного і цікавого (Фатик)

А вам які подарунки роблять: корисні або не дуже?

Всі фото: Depositphotos