Бажання збуваються: Катерина Клімова зробила синові подарунок мрії

698

Одна з найчарівніших багатодітних мам нашого кіно – Катерина Климова – неодноразово зізнавалася, що поєднувати сім’ю і роботу дуже складно, але можна. У актриси четверо дітей і безліч кіно і театральних проектів, однак Катерина все встигає.

© Instagram @klimovagram

Сьогодні в родині Климової справжнє свято: її старший син відзначає 13-річчя. В честь цього прекрасного події щаслива мама поділилася сімейними кадрами: перед школою всі рідні Матвія зібралися на першому поверсі будинку, щоб привітати хлопчика. Катерина спекла для сина торт, прикрасивши його свічками, а після – піднесла подарунок мрії – велику барабанну установку.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Nov 20, 2019 at 11:41pm PST

Нагадаємо, Катерина Клімова виховує чотирьох дітей. 17-річна Єлизавета від першого шлюбу — вже зовсім доросла дівчина. Незважаючи на те, що Єлизавета під час навчання брала участь у театральних постановках, по стопах знаменитої мами вона йти не збирається.

© Instagram @klimovagram

13-річний Матвій і 11-річний Коренів народилися у шлюб актриси з Ігорем Петренком. Хоча подружжя розлучилося, вони підтримують прекрасні стосунки і зоряний батько часто бачиться з синами. Хлопці ростуть дуже дружними і з задоволенням займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором. Наймолодша, 4-річна Белла, з’явилася на світло в нинішньому заміжжя Катерини з актором Гелой Месхі.

© Instagram @klimovagram

Раніше Катерина розповідала про навчальний заклад, в якому навчаються її діти.

Нам пощастило зі школою. Діти навчаються в Ломоносовської школі. Вони із задоволенням йдуть на заняття, в школі індивідуальний підхід не тільки до дітей, але і батьків. Якщо, наприклад, я не змогла прийти на батьківські збори, то вчителі зі мною окремо обговорять питання, які стосуються моїх дітей. Я серйозно ставлюся до питань навчання: мені не настільки важливі оцінки, скільки реальне знання предмета і те, що в цій школі дітей виховують самостійність. Контролювати кожен їх крок у школі не можу, тому довірилася професіоналам, – розповіла знаменитість минулої осені.

А нещодавно актриса поділилася в особистому блозі серією веселих відео, на яких Матвій і Коренів прочитали знаменитий вірш Пушкіна, присвячений його другові – декабристу В. І. Пущину. Зоряні спадкоємці присвятили свій віршований перфоманс Дню ліцеїста, який відзначається 19 жовтня.

О Ви! Нинішні Пушкіни! Пущины! Афонинцы! Клюєвці! Щепкинцы! Ломоносовцы! Сьогоднішні #ЛІЦЕЇСТИ Вчіться з старанністю, пристрастю, ретельністю і увагою! Закохуйтеся, дружите і вірте в себе! Ви-наше майбутнє! Ви-наше ВСЕ! – підписала ролики актриса.

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Oct 19, 2019 at 4:11am PDT

Фото на анонс: Instagram @klimovagram, @molodezhka5.ctc