Святкуємо! Сергій Безруков зворушливо привітав дружину з днем народження

713

Актор Сергій Безруков щасливий у шлюбі з Ганною Матісона вже більше 3-х років, зоряна пара виховує двох чарівних дітей: дочку Марію і маленького Степана. Сергій та Анна — зразок ідеальної сім’ї, і сьогодні вони відзначають прекрасна подія, день народження Анни. Люблячий чоловік дуже зворушливо привітав дружину з святом, опублікувавши милий пост у своєму особистому блозі:

У Ганнусі сьогодні ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!!!!!! Святкуємо!!!!! Всім ЩАСТЯ і ЛЮБОВІ,Дорогі мої,Хоррошие!!!!!! — підписав він спільні знімки.

© Instagram @s_bezrukov
© Instagram @s_bezrukov

Шанувальники зоряного сімейства вже не в перший раз наголошують, яка Анна красива і природна, а сьогодні вони ще й приєдналися до привітань:

У століття фотошопу і однакового макіяжу на обличчях ми перестали бачити справжню, чисту красу… Аня дійсно незвичайна, по-справжньому красива🌺 З Днем народження!)

З днем народження , красиву дівчину і прекрасного режисера в одній особі !!!! Вітаю !!!!👏👏👏👏

Треба ж, як у вас поспіль дні народження — Машенька, Аня! З днем народження, з днем варення! Щастя безмірного!❤️❤️❤️

До речі, зовсім недавно день народження відзначала і старша дочка відомої пари: Марійці виповнилося 3 роки. Щасливий татусь, який обожнює своїх спадкоємців, присвятив донечці зворушливий пост, поділившись з шанувальниками забавною фотографією Маші.

Маші сьогодні три роки!!!!)))) Вже три роки) Як час летить…. Машенька) — такий підписом супроводив знімок Сергій.

© Instagram @s_bezrukov

Нагадаємо, в кліпі на третій сингл Сергія, який рік тому здійснив юнацьку мрію і створив свою групу, знялася 2-річна Машенька:

Літня пісня, літнє відео, літнє море і річна Маша! Кліп #сКакойМыПланеты знімати ніби й зовсім не планували, а потім вирішив поділитися настроєм, яке буває від домашніх зйомок!📽️ Вони справжні, щирі. Коли навколо немає нікого, все знято на мобільний.

А днями зіркова сім’я у складі вже чотирьох осіб повернулася на ті ж місця, де був знятий кліп. Про це дуже зворушливо у своєму особистому блозі повідомив актор:

Ті ж місця! І та ж пісня!!!!! «З ЯКОЮ МИ ПЛАНЕТИ»… група «Хрещений батько»…рівно рік тому ми знімали тут телефоноклип))))))))))) Пам’ятаєте????? Заспіваємо????? P. S. Тільки тепер нас на одну людину більше!!!!!!!!)

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Jul 2, 2019 at 11:42am PDT

Ганна Митисон і Сергій Безруков познайомилися на початку 2015 року на зйомках фільму «Чумацький шлях». Тоді Ганна була режисером картини, а Сергій зіграв у ній головну роль. Вони одружилися в березні 2016 року, а через чотири місяці у них народилася дочка Марія.

© Instagram @s_bezrukov

Читайте також:

  • Всі в зборі: Сергій Безруков показав підрослого сина
  • Ми на сонечку лежимо: Сергій Безруков показав фото з обома дітьми
  • Не по днях, а по годинах: Сергій Безруков показав вищу доньку
Фото на анонс: @s_bezrukov, @rychikhinaaleksandra04