Свято триває: дружина Костянтина Хабенського показала вищу дочка

691

47-річний актор театру і кіно, режисер, засновник благодійного фонду Костянтин Хабенський і його дружина, 37-річна актриса МХТ імені А. П. Чехова Ольга Литвинова, практично не дають інтерв’ю і дуже рідко діляться з шанувальниками фотографіями.

Нагадаємо, Костянтин 8 років перебував у шлюбі з журналісткою Анастасією Смирнової, яка подарувала йому сина Івана, проте в 2008 році, після року боротьби з важкою хворобою, Анастасія пішла з життя. Артист тяжко переживав втрату дружини та інші відносини вступив лише через кілька років після її смерті, в 2013 році.

© Instagram @khabensky_konstantin_fan

У шлюбі з Ольгою народилося дві дочки – трирічна Олександра і ще одна дівчинка, ім’я якої батьки поки не розголошують. Нагадаємо, друга донька зіркової пари з’явилася на світ в лютому цього року, і навіть про вагітність актриси зіркова пара довго не розповідала нікому.

© Instagram @khabenskiy_actor

Не так давно в особистому блозі Ольги Литвинової з’явилися фотографії з святкування дня народження їхньої доньки Саші, якій виповнилося три роки.

Дитяче свято — це дуже хвилююче, відповідально, а головне, весело!!!Ми в захваті! Діти і, головне, батьки щастя 🤩

© Instagram @olga.litvinova.1
© Instagram @olga.litvinova.1

А сьогодні щаслива мама поділилася кадрами, на яких Сашу видно набагато краще:

© Instagram @olga.litvinova.1

До речі, личко старшої дочки батьки не показували довгий час, і лише кілька місяців тому Ольга вирішила поділитися з шанувальниками відео, на якому підросла Олександра показана не зі спини.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Apr 10, 2019 at 4:08am PDT

Фото на анонс: Instagram @biletik_vkino, @olga.litvinova.1