Світлана Бондарчук відверто розповіла, які процедури і засоби допомагають їй залишатися чарівною після 50 років

1753

Світлана Бондарчук — головний редактор російського видання відомого у всьому світі журналу, одна з найяскравіших світських дівчат Москви, мама двох дітей та… бабуся двох онучок. Для багатьох вона є зразком для наслідування, адже виглядати в 50 років так само, як Світлана, мріють мільйони жінок.

© Instagram @a030aa

Екс-дружина режисера Федора Бондарчука часто розповідає про своє життя в особистому блозі, а тепер вирішила поділитися зі своїми читачами секретами краси і стрункості, розповісти про те, звідки черпати натхнення і як бути щасливою в особистому житті.

Светлана Бондарчук© Instagram @a030aa

Так, Світлана Бондарчук зізналася, що волосся у неї гарно в’ються тільки на морі, а в місті пушатся. Від природи володіє русявим кольором волосся, вона робить шатуш або мелірування раз в два або три місяці, а за її зачіску і макіяж відповідають фахівці її власного салону краси. Косметолога Світлана відвідує один раз в тиждень, а з віковими змінами бореться з допомогою скульптурирующего масажу обличчя і ін’єкцій ботокса.

Светлана Бондарчук© Instagram @a030aa

У щоденний догляд за обличчям Світлани Бондарчук входять:

  • вітамін С
  • сироватка
  • пілінг
  • молочко
  • лосьйон
  • маска на ніч
  • крем під очі
© Instagram @a030aa

Макіяж на кожен день від Світлани Бондарчук:

  • легкий тон, завжди з ефектом засмаги
  • олівець для очей
  • прозорий блиск для губ

Втім, Світлана Бондарчук абсолютно справедливо вважає, що підтримувати красу одними зовнішніми втручаннями недостатньо. Раз на рік вона здає аналізи, щоб з’ясувати, яких вітамінів не вистачає її організму. Рекомендовані фахівцями вітаміни вона приймає кожен день.

Средства для ухода за собой Светланы Бондарчук© Instagram @a030aa

Світлана в черговий раз заявила, що на дієтах вона не сидить, обожнює фастфуд і може дозволити собі не тільки чай і каву, але і вино. Підтримувати себе у формі їй допомагають регулярні заняття йогою, якою вона тепер займається разом зі своїм коханим чоловіком Сергієм Харченком.

Светлана Бондарчук© Instagram @a030aa
Светлана Бондарчук с возлюбленным© Instagram @a030aa

Що стосується вбрання, то Світлана не приховує, що у неї є помічник, але в цілому одяг вона обирає сама. Всім жінкам, у яких пропало натхнення, Бондарчук порадила для підняття настрою надягати елегантне плаття, човники, фарбувати губи червоною помадою і ловити на собі захоплені погляди чоловіків.

Светлана Бондарчук© Instagram @a030aa

Найкращою актрисою Світлана Бондарчук вважає зірку радянського кінематографа Любов Орлову. А на питання подписчицы про те, що для неї краса, світська левиця відповіла цитатою Антона Павловича Чехова: «У людині повинно бути все прекрасно: і обличчя, і одяг, і душа, і думки».

Фото на анонс: особистий блог зірки