Світлана Лобода поділилася новими подробицями про молодшої доньки

1043

Популярна виконавиця Світлана Лобода розповіла про новий досягненні своєї однорічної дочки. Дівчинку, на жаль, співачка не показала. Вона поділилася фото, зроблених під час вагітності. Невже Світлана ностальгує за того часу, коли дитина ще перебувала під її серцем?.. Можливо, адже таке відчуття характерно для багатьох молодих матусь.

Невблаганно швидко минає час… і наша Тіля вже бігає, – розповіла передплатникам співачка.

© Instagram @lobodaofficial

Таким чином знаменитість зізналася відразу в двох фактах: як у сім’ї ласкаво називають дівчинку і про важливе досягнення дитини, яким зазвичай пишаються молоді батьки.

Читайте також:Поповзла наша принцеса: Нюша поділилася унікальним відео з донькою

Нагадаємо, в перший день народження маленької Тільди її знаменита матуся вперше вирішила показати доньку ближче, ніж зазвичай.

Нашої любові 1 рік❤️#Тільда, – прокоментувала знімок з дитиною знаменита матуся.

І хоча обличчя дівчинки Світлана так і не продемонструвала, але ось що можна було розглянути: у Тільди світлі волоски, милі щічки і неймовірної довжини вії. На святковій фотографії дівчинка позувала в боді-тільнику і чарівних квіткових пинетках, принт яких повторювався і на одязі іменинниці. Це був чарівний образ!

© Instagram @lobodaofficial

Світлана Лобода приховує не тільки обличчя молодшої дочки, але і ім’я її батька. У розмові з шанувальниками артистка пообіцяла, що коли-небудь розсекретить чоловіка свого серця, але точно не найближчим часом. Співачка не коментує і чутки про те, що батьком її другої дочки є соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким у Світлани нібито був роман.

Читайте також:Відпустку та казки на ніч: життя Світлани Лободи після народження другої дочки

Сподіваємося, що по мірі дорослішання маленької Тільди її знаменита матуся буде частіше розповідати про успіхи доньки.

А в якому віці ваш малюк навчився ходити?

Фото на анонс: Instagram @lobodaofficial