Секретна місія: Алла Пугачова дала веселі уроки етикету для Лізи і Гаррі

1123

Передплатники особистого блогу Максима Галкіна завжди з нетерпінням чекають нових фотографій і відеороликів за участю його спадкоємців – шестирічних Гаррі і Лізи. Брат і сестра захоплюють своїми висновками, веселять жартами і дарують позитив. Особистий блог зоряного тата практично повністю присвячений близнюкам і кожен кадр ролик з ними набирає мільйони переглядів і лайків.

© Instagram @maxgalkinru

Наприклад у минулі вихідні відомий телеведучий поділився в особистому блозі веселим відео, присвяченим того, як знамените сімейство провело цей осінній вікенд. Невгамовні близнюки продемонстрували, як відважно йдуть від «папараці» на розкішній рожевої кареті.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Oct 25, 2019 at 3:46am PDT

Крім того, чарівна Ліза показала подарунок від близького друга сім’ї Миколи Баскова – чудову світлу шубку з штучного хутра з сердечками.

А трохи пізніше Галкін зробив ще один подарунок передплатникам свого блогу і показав чудовий осінній портрет своєї дружини – Алли Борисівни Пугачової – разом з сином Гаррі. Примадонна російської естради з’явилася з новою зачіскою і захопила шанувальників стильним чином.

© Instagram @maxgalkinru

Читайтетакже:Алла Пугачова з новою зачіскою і діти у кареті: як проходить уїк-енд в родині Максима Галкіна

Зараз турботливий батько знаходиться далеко від сім’ї, на гастролях. І звичайно, він дуже сумує за близнюкам. У це воскресіння він поділився в особистому блозі зворушливим і одночасно кумедною відеороликом за участю спадкоємців і зробив несподіване зізнання.

Я на гастролях, переглядаю домашні записи і розумію, що я досить занудний татусь 😂 Алла якось примудряється їх виховувати без зайвого бурчання, — зізнався Галкін.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Nov 3, 2019 at 5:01am PST

Захоплені шанувальники залишають компліменти всій родині шоумена і відзначають якими вихованими і милими ростуть Ліза і Гаррі.

На мій погляд, чудовий татусь))) і дуже добрий!!! І головне – люблячий!!!

Які вони лапули. А Ліза це взагалі щось, обожнюю за нею спостерігати. Артистка 100%

Які ж вони гарненькі, дружні, виховані! Правда в такій інтелігентній родині інших і не було б! Живіть дружно і щасливо і продовжуйте радувати нас своїм домашнім архівом!

Гаррі і Ліза, мабуть найвідоміші зоряні спадкоємці в країні. Вони ростуть активними і цілеспрямованими і регулярно радують батьків успіхами в плаванні і вивченні французької мови.

Читайтетакже:Відео: Ліза Галкіна продемонструвала успіхи у вивченні французької мови

А цього літа близнюки захопилися королівським видом спорту. Більшу частину літніх канікул зоряне сімейство проводить в своєму будинку в Юрмалі і саме там відбулася їх перша тренування з гольфу.

До речі, не так давно, прихильники Алли Борисівни прийшли до висновку, що дівчинка Ліза дуже схожа не тільки на матір, але і на свою прабабусю. Тоді Пугачова опублікувала знімок, на якому зображені її бабуся і дідусь і підписала його так:

Моя бабуся Олександра Кіндратівна Одегова / в дівоцтві Бухаріна/ і дід Архип Одегов. Діда не пам’ятаю, рано помер, а Бабуся, це ангел моєму житті. Я виросла на її руках і під її»приглядом» Спасибі їй. Царство небесне вам.

© Instagram @alla_orfey, @maxgalkinru

А от Гаррі, судячи з усього, копія свого батька. Нещодавно шанувальники популярного телеведучого виявили його дитяче фото. І, варто визнати, на ньому він дуже сильно схожий на свого сина — п’ятирічного Гаррі. Зрівняєте самі!

© Instagram @instastarsnews
Фото на анонс: Instagram @maxgalkinru