Танець нареченої: Глафіра Тарханова поділилася відео у весільній сукні

750

35-річна Глафіра Тарханова – одна з найбільш затребуваних актрис російського кіно. У своєму особистому блозі знаменитість постійно розповідає про зйомки, демонструє нові образи і перетворення, а недавні знімки актриси у весільних сукнях змусили її передплатників завмерти від захоплення.

Не так давно актриса поділилася підбіркою в образах нареченої і супроводила їх коментарем:

ДОПОМОЖІТЬ вибрати КІНО-весільну сукню!!!

Жаліслива тема😁

⭐Атлас або сітка?

⭐З рукавами чи без?

⭐З мереживами або блискаюче???

ХОЧУ БУТИ ПРЫНЦЕССОЙ, НЕМАЄ КОРОЛЕВНОЙ

© Instagram @glafiratarhanova

Думки тоді розділилися, проте вибір самої Глафіри припав на третій варіант: саме в ньому вона і записала танець нареченої, виклавши на свою особисту сторінку:

Невестін танець😄

(веселе слово невестін, як ніби це якийсь лікарський препарат😂)

Всім невестушкам присвячується😉

💐Дякую, за вашу допомогу при виборі сукні, прочитала всі коментарі! Взагалі, ох вже ця білосніжна краса, всі сукні гарні!!! Так би і не знімала і ходила кожен день!😃

Але тому в ньому і так радісно, що тільки за особливим нагоди! А мені ще треба було врахувати обставини КІНО-весілля (а тут інтрига😉, всьому свій час).

Вибір припав на ЦЕЙ варіант…

View this post on Instagram

A post shared by Глафіра Тарханова (@glafiratarhanova) on Aug 28, 2019 at 12:24am PDT

Прихильники залишилися в захваті від вибору актриси:

Просто чудово 👍🏼ніжно, повітряно 👏🏼👏🏼

Клас ☺️я за нього і голосувала ❤️❤️❤️

Дуже красиве відео 😉👏🏼❤️

Варто відзначити, що Глафіра любить брати участь у професійних фотосесіях, під час яких постає в різних образах. Нещодавно актриса вирішила перевтілитися в ельфійську принцесу і поміркуємо про те, як важливо давати вихід своїй творчій енергії та займатися улюбленою справою, навіть якщо воно не пов’язане з роботою.

ЧАРИ з невідомої країни…Полювання за цими прихованими в нас скарбами – ось що таке творче життя. Я твердо вірю, що нам всім в житті потрібно знайти якусь справу, яка завадить нам гризти диван. Можна робити це професією чи ні – неважливо, кожному необхідно заняття поза повсякденності, яке виводило б нас за межі наших встановлених і обмежують соціальних ролей (матері, службовця, сусідки, брата, боса і так далі).

Працюйте, вкладаючи своє серце, тому що – я обіцяю – якщо ви будете працювати кожен день, день за днем, то в один прекрасний ранок вам пощастить прорватися – і розцвісти. Так що не втрачайте куражу в той самий момент, як справа перестає бути легким або приносити задоволення. Бо в цей момент – що? У цей момент починається найцікавіше. Природа ховає в кожному з нас незвичайні коштовності, а потім відходить в сторону і дивиться, чи зуміємо ми їх findb — процитувала вона уривок з книги «Велике диво» Елізабет Гілберт.

Глафира Тарханова в образе эльфийской принцессы© Instagram @glafiratarhanova

Нагадаємо, що в реальному житті актриса – щаслива дружина і багатодітна мама. Глафіра Тарханова і 41-річний Олексій Фаддеев у шлюбі з 2005 року. Їх не зустрінеш на світських заходах і гучних прем’єрах, адже весь вільний час знамениті подружжя воліють проводити зі своїми синами: 11-річним Корнієм, 8-річним Єрмолаєм, 6-річним Гордієм і маленьким Никифором, якому у вересні виповниться 2 роки. Глафіра та Олексій приховують своїх хлопчаків і не виводять їх у публічний простір, щоб захистити від нав’язливого і часом агресивного уваги преси та прихильників.

© Instagram @glafiratarhanova
Фото на анонс: Instagram @glafiratarhanova