Сильні гени: сини Гордона Рамзі ростуть копією батька

1489

Гордон Рамзі і його дружина Кайетана виховують п’ятьох дітей: молодший Рамзі народився в квітні цього року. Малюк, якого назвали Оскаром, з’явився на світ у 12:58, а його батько пожартував, що синочок встиг до ланчу. На відміну від інших зіркових батьків, знаменитий шеф-кухар не ховає спадкоємців, а, навпаки, часто ділиться їх знімками в соцмережах.

Днями він опублікував фото з своїми синами Джеком і Оскаром, і шанувальники прийшли в захват – хлопчики ростуть просто копіями свого батька! Рудоволосі, з чоловічим підборіддям, усміхнені і блакитноокі – правда, у молодшого спадкоємця оченята поки що темні, але, можливо, що і в нього вони в майбутньому посвітлішають.

Гордон Рамзи с сыновьями© Instagram @gordongram
Гордон Рамзи с младшим сыном Оскаром© Instagram @megan__ramsay

До речі, зі своєю дружиною Рамзі живе в шлюбі вже більше 20 років. У пари є дорослі діти: 21-річна Меган, 19-річні Джек і Холлі і 17-річна Матильда. У 2016 році в Мережі писали, що у шеф-кухаря і його дружини народиться ще один малюк, однак пізніше Гордон повідомив сумну новину – у Кайетаны стався викидень на п’ятому місяці вагітності. Знову пізнати радість материнства закоханим вдалося лише через 3 роки після цієї події.

Дети Гордона РамзиЗліва направо: Холлі, Меган, Джек і Тіллі Рамзі. © Instagram @tillyramsay

До речі, у молодшого спадкоємця Рамзі вже є власний аккаунт в соцмережах. На блозі дитини вже підписані понад 159 тисяч осіб. Спадкоємець зіркової пари став зіркою соцмереж.

Гордон Рамзи с младшим сыном Оскаром© Instagram @gordongram, @oscarjramsay

Гордон постить у своєму блозі не тільки знімки з участю своїх домашніх, промо своїх книг і передач, але і цікаві рецепти страв. Так, нещодавно він розповів шанувальникам, як приготувати смачну рибу всього за 15 хвилин. Передплатники прийшли в захват: особливо були раді таким рецептом зайняті мами, у яких не вистачає часу на готування.

Фото на анонс: Instagram @gordongram, @gordonramsayrestaurants