Сильні гени: 11-місячний син Шарлотта Казірагі вразив своєю схожістю з дядьком…

1409

33-річна Шарлотта Казірагі не ділиться офіційними фотографіями своїх дітей 5-річного Рафаеля і Балтазара, який 24 жовтня святкуватиме свій перший день народження. Тому в Мережі раз з’являються знімки, зроблені папараці. Однак і за ними можна спостерігати, як ростуть спадкоємці знаменитості.

Читайте також:За третім? Шарлотта Казірагі продемонструвала кругленький животик

Наприклад, малюк Балтазар до однорічному віком зріс у чарівного білявого хлопчика. Цікаво, в кого у крихти світле волосся? Адже його тато і мама – брюнети…

© Instagram @joydreamslink

Користувачі Мережі порівняли фото малюка Балтазара з дитячим знімком його дядька П’єр Казірагі. Та ж форма носика, біляве волосся, високий лоб. І навіть вушка схожі!

© Instagram @madameei
 Младший сын Шарлотты Казираги похож на ее брата Пьера Казираги© Instagram @grimaldicasiraghi

Читайте також:Суперечки не припиняються: на кого більше схожий малюк Арчі – на Меган Маркл або принца Гаррі?

Схожий малюк і на свою тітку – молодшу сестру Шарлотта Казірагі. Нагадаємо, Олександра Ганноверська (повне ім’я дівчини – Олександра Шарлотта Ульріке Мар’ям Вірджинія) — єдина дочка принцеси Монако Кароліни і принца Ернста V Серпня.

© Instagram @charlottecasiraghi, @pcasi1987

Дивимося далі! Виявляється, що блондини-кузени в королівської сім’ї Монако між собою схожі. Наприклад, старший син Андреа Казірагі, 6-річний Олександр, — теж білявий хлопчик. Як і його батько. І дід.

© Instagram @royal.addicted

Втім, фантастичне схожість родичів між собою — відмітна риса в сім’ї Казірагі. Коли в сім’ї одна дитина схожий на своїх батьків, це не дивує. Але коли обидва… А якщо син – копія тата, а дочка – один в один мама? Саме така подібність шанувальники виявили у Кароліни Грімальді і її другого чоловіка Стефано Казірагі з їх дітьми – дочкою Шарлоттою і сином П’єром.

Читайте також:Кров – не водиця: на кого схожі всі діти в королівській родині

Користувачі Мережі зробили колаж з фото, на якому Кароліна з чоловіком ще разом і виглядають щасливими. Другий знімок – П’єр і Шарлотта Казірагі. Діти в тому віці, в якому раніше позували їх батьки.

© Instagram @monegascas_princesas

А у вашій родині є приклади фантастичного схожості по зовнішності?

Фото на анонс: Instagram @charlottexcasiraghi, @8.maria.13