Скоро буде казка: співачка МакЅим показала кадр фантазійної фотосесії з доньками

1071

36-річна популярна виконавиця Марина Максимова, яка виступає під творчим псевдонімом МакЅим, продемонструвала цікавий кадр з фотосесії з доньками. Знаменитість обмежилася лише одним коментарем:

Скоро буде казка…

Знімок виглядає дійсно казковим. Співачка і її дочки одягнені в романтичні сукні з рюшами, волосся МакЅим і її старшої дочки, 10-річної Олександри, великими локонами струмує по плечах. А от обличчя молодшої доньки Марійки, яка народилася в 2014 році, зоряна матуся закрила зображенням панди. Так, МакЅим її приховує. Якщо і ділиться знімками з юною спадкоємицею, вони зроблені таким чином, щоб дівчину не можна було розгледіти.

© Instagram @maksimartist

Казкову атмосферу фотосесії надають і… козулі. Судячи з того, що в кадрі виявилася рука з повідцем, за який тримали мила тварина, це був робочий момент процесу. Фінальними знімками казковій фотосесії МакЅим поділилася вже після того, як розсекретила обличчя молодшої дочки.

© Instagram @maksimartist
© Instagram @maksimartist
© Instagram @maksimartist

Читайте також:Син легендарного Патріка Демаршельє робить дивовижні сімейні фото

Нагадаємо, батьком старшої дочки МакЅим є звукорежисер Олексій Луговцов. Весілля відбулося в 2008 році, в 2009 народилася Олександра, а в 2011 році подружжя оформили розлучення. У 2014 році виконавиця стала мамою вдруге. Батьком Марійки є бізнесмен Антон Петров.

© Instagram @maksimartist
© Instagram @maksimartist

Читайте також:Розсекретила: Марина Александрова вперше показала обличчя 3-річної доньки

А ми звернули увагу на те, як чудово виглядає співачка. Навесні шанувальники МакЅим були стурбовані повідомленнями про те, що знаменитість потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Нагадаємо, в автомобілі, в якому їхала співачка, в дорозі лопнуло колесо. Артистка сиділа ззаду і була пристебнута. Ймовірно, це врятувало їй життя. На мокрій трасі машину занесло, закрутило, і вона опинилася в кюветі.

Спочатку не зрозуміла, що сталося, настільки швидко це сталося. Пам’ятаю, як машину сильно мотнуло вбік, я вдарилася головою і на якийсь час втратила свідомість, — сказала МакЅим.

Як відзначав одне з видань, «лікарі повідомили, що у Марини множинні забої та гематоми. Спочатку вона навіть не могла розмовляти, але закордонні лікарі поступово піднімають її на ноги. З-за великої кількості гематом у артистки почався запальний процес, піднялася висока температура».

Однак зараз страхи і хвилювання позаду. Співачка МакЅим виглядає розкішно.

© Instagram @maksimartist

Чекаємо нової фотосесії знаменитостей з доньками!

Фото на анонс: Instagram @maksimartist