Сміливий хлопчик: син Дмитра Малікова познайомився з тиграми

722

Дмитро Маліков то і справа ділиться з передплатниками відео та фото про те, як зростає його молодший дитина Марк. Нагадаємо, спадкоємець зоряної прізвища з’явився на світ у січні минулого року. Хлопчика Дмитра та Олени Маліковим народила сурогатна мати.

Читайте також:Одразу видно, чий син: Дмитро Маліков поділився чудесним кадром з дружиною і сином

Цього разу знаменитий тато показав фрагмент з прогулянки в зоопарку. Це було знайомство з тиграми. В той час, як величезний і неймовірно красивий тигр спокійно лежав і спостерігав за хлопцем через скло, явно стривожений тигриця виявляла активність. Може бути, вона захищала тигренят, які знаходилися неподалік? Але ж небезпеки не було – допитливий Маркуша просто махав парі хижаків ручкою і спостерігав за розкішними тваринами.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Маліков (@dmitriy_malikov) on Jul 29, 2019 at 12:07am PDT

Дмитро жартував, звертаючись до сина, що мама може впасти в непритомність від подібної сміливості хлопчика. Виявилося, що серед передплатників композитора було чимало тих, хто теж злякався б сусідства з хижаками:

Спочатку навіть я чуть в обморок не впала, не те, що мама)). Але приголомшливе відео. Дивитися на захват Марка одне задоволення).

чудо) Мама точно в непритомності буде 🙂

Шанувальники зоряного сімейства дитину похвалили за сміливість:

Здорово,Маркуша не боїться,молодець!,дивлюся з задоволенням!

Оооо)Які розваги у вас)Безстрашний Марк)По-моєму, він намагається дресирувати)Ви чудові обидва!).

© Instagram @dmitriy_malikov

Читайте також:Як підріс: Стефанія Малікова опублікувала нові портрети молодшого братика

Влаштував знайомство синові з тваринами і інший знаменитий тато. Сергій Лазарєв з сином Микитою записали видеоэкскурсию по зоопарку в Майамі. Особливо малюкові сподобалися леви, ведмеді, носороги, тигри і фламінго. Мандрівники погодували жирафа з рук і сфотографувалися поряд з верблюдом. А маленький Микита ще й самостійно зробив фото тата з жирафами!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 2, 2019 at 8:05pm PDT

А ви цього літа були з дитиною в зоопарку?

Фото на анонс: Instagram @dmitriy_malikov