Сміхопанорама: однорічна дочка Лєри Кудрявцевої навчається надягати шапку… Мама і тато плачуть

914

48-річна Лєра Кудрявцева та 31-річний Ігор Макаров одружилися влітку 2013 року, а в минулому серпні телезірка подарувала чоловікові дочку, яку назвали Машенькою. Зіркова пара ретельно оберігає спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя, однак на початку червня знаменитість скасувала режим секретності і вперше показала Машу у своєму особистому блозі.

© Instagram @leratv

З тих пір Лера регулярно ділиться новинами про малятку, викладаючи в особистий блог кумедні відеоролики за участю спадкоємиці. Вчора ввечері, наприклад, телезірка показала, як Машенька збирається на прогулянку: дівчинка в теплому спортивному костюмчику намагається одягнути на себе шапку, причому після кожної спроби вона плескає в долоні, радіючи своїм успіхам. В кінці у неї все ж майже вдається впоратися з нелегким завданням під схвальні вигуки батьків.

Гортайте відео!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 28, 2019 at 2:09am PDT

До речі, дочка Кудрявцевої вже робить перші успіхи у спорті. У своєму блозі нещодавно телеведуча показала два ролика, на яких зображені перші заняття Маші плаванням. Вона спокійно занурюється під воду і з легкістю затримує дихання. За кадром чути захоплені слова щасливої мами.

Дочь Леры КудрявцевойФото: Instagram @leratv

Варто відзначити, що з перших днів життя Лера займалася з малятком плаванням в басейні і вчила її затримувати дихання, як радять фахівці — з допомогою обливання з ковша на голову. Тому не дивно, що в басейні Маша відчуває себе впевнено і розслаблено.

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on Sep 8, 2019 at 8:32am PDT

Нагадаємо, що перший день народження дитини вони з чоловіком відзначили з розмахом на чорноморському узбережжі: з фуршетом у басейну і фантастичним тортом.

Фотоотчет с дня рождения дочки Леры Кудрявцевой© Instagram @leratv

Читайте також:

  • Маленька копія: дочка Лєри Кудрявцевої схожа на тата
  • Лєра Кудрявцева зізналася, як називає доньку вдома
  • Різниця в 28 років: Лєра Кудрявцева показала сина і доньку
Фото на анонс: Instagram @leratv