Рита Дакота і Влад Соколовський зустріли «річницю» розставання разом

455

29-річна Маргарита Герасимович, відома безлічі шанувальників під творчим псевдонімом Рита Дакота, торік пережила важке розлучення з чоловіком і батьком її дочки Мії, музикантом, Владом Соколовським.

Крім того, зовсім нещодавно співачка розповіла про своє важке дитинство і розкрила сімейну таємницю про те, що її батько, Сергій Герасимович, сильно пив і практично не брав участі в житті дочки. У листопаді минулого року у відвертому інтерв’ю співачка зізналася, що дідусь досі жодного разу не бачив свою онуку.

Скільки я пам’ятаю себе, тато пив завжди. Не було такого, що все добре, а потім на свято він зривається. Можливо, я і пісні почала писати, щоб довести батькові, що я гарна. «Зверни на мене увагу, я талановита, дивись, я вмію щось» — а йому завжди було байдуже. Про мене ніколи не хвалив, не допомагав, — зізналася Маргарита. — Я його кликала на весілля, запропонувала йому прилетіти на вінчання, привезти його. Але він відмовився, сказав, що не хоче, не може. Про мою вагітність він дізнався один з перших, знали пара моїх друзів, мама, батьки Влада, і я сказала татові. Він дуже радий був. Але Мію він ні разу не бачив.

Однак у цьому червні нарешті відбулася перша зустріч Сергія Герасимовича і крихти Мії. Особливо символічно, що ця довгоочікувана подія сталася в День батька. Адже в цей день прийнято вітати і вшановувати не тільки батьків, але і дідусів. Зіркова матуся зняла на відео першу зустріч діда і внучки і не змогла не поділитися цим зворушливим моментом у себе в особистому блозі. Треба зазначити, що дідусь поводиться з дитиною дуже впевнено і, судячи з усього, абсолютно щасливий. Та й Мія із задоволенням грає з ним і дуже задоволена подарунком, який він їй подарував.

Історичний момент. Сьогодні ми всі відчули багато справжнього ЩАСТЯ ❤️ — підписала відео співачка.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Jun 16, 2019 at 5:30am PDT

А вчора в її особистому блозі з’явилося ще більш зворушливе відео: на нього є цілих три покоління. Батько Рити качає на гойдалки її саму, а Влад Соколовський – їх спільну з Ритою дочка. Варто відзначити, що все це сталося в «річницю» їх з Владом розставання. В честь такої події артистка написала відвертий пост, який до глибини душі зворушила шанувальників співачки.

Це відео жахливої якості, але самого кращого змісту. Я відчуваю важливим поділитися цим моментом з вами, моя інста-сім’я, раз ви проходили весь цей шлях поруч зі мною, «тримали за руку» і підтримували, коли це було потрібно.. Вчора був рівно рік, як ми розлучилися з Владом. І цю «річницю» ми зустріли ось так. Вперше. Разом.Ми гуляли з Мией і моїм татом, якого відпустили до нас на півдня з реабілітації. Влад хитає Мію на гойдалці, а тато (тверезий, живий татусь..) — мене.Два папи качають двох дочок. Три покоління, безумовна любов всупереч, найчистіше красиве при-ня-ти-е.. Це не постановка, це випадкові кадри, які мама Влада знімала для моєї мами. Я побачила їх і сльози побігли з очей.Цей рік навчив мене дуже багато чому. Багато настільки, що всього і не забрати. Але головне, чого він навчив мене це …кохання. Без осуду, без звинувачень, без спроб переробити, без співзалежності, без гіркоти, в повному прийнятті й у можливості побачити досконалість в недосконалості.Я люблю свого батька, і люблю свого батька дитини. Люблю, як ЛЮДЕЙ. Люблю як ДУШІ, у яких свій складний і красивий шлях до світла. Ну а я просто буду поруч. Завжди.Всесвіт, спасибі тобі за цей досвід, за ці усвідомлення і за цю можливість відчувати любов і вдячність в кожному моменті.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Aug 5, 2019 at 11:13am PDT

Багато читачів особистого блогу співачки зізналися, що пост зворушив їх настільки, що вони не змогли стримати сліз:

У мене в самої очі в сльозах. ❤️

Рідна моя, плачу від щастя! 💔💔💔

Пам’ятаю той день, коли прочитала той пост з чорно-білої фотографії вас з Владом. Як підскочила з ліжка, мурашки пробігли по тілу і дратували руки. Як хворіла і плакала душа за тебе, за вас… Рита, ти такий космічний людина! Ти так виросла і змінилася в очах своїх слышателей, які мають честь спостерігати твоє життя через екрани телефонів, проживати твої гіркоти і радості з твоєю музикою, на твоїх концертах, відчувати, що вони «не одним» в тій чи іншій життєвій ситуації. Спасибі тобі!♥️ Тільки вперед, тільки про любов!

До речі, зараз співачка робить ремонт у своїй новій квартирі, і нещодавно вона розповіла, яке відношенню до нерухомості має її екс-чоловік.

Це трикімнатна квартира, яку ми купили в іпотеку, будучи ще в шлюбі, відразу після того, як дізналися, що чекаємо Мію, – пояснила Рита Дакота. – Перший внесок складався з грошей, виручених з продажу моєї власної квартири, залишеної у спадок моїм дідусем, з продажу моєї машини і з грошей, які нам позичив наш друг Мурад. Решту нам дали в іпотеку, яку ми закривали приблизно рік, переважно з грошей, які ми заробили на творчість і на рекламу. Звичайно, в основному це були саме мої особисті рекламні контракти, тому що у дівчаток в цьому сенсі все краще, ніж у хлопчиків. Але я не присваиваю ці досягнення тільки собі, тому що в цьому шлюбі ми обидва дуже зросли, як в особистому, так і на людському сенсі, так і, зрозуміло, в професійному і фінансовому. Саме в парі, і саме разом, як сім’я. Без Влада у мене ніколи б не вийшло такого швидкого зростання, як, ймовірно, і без мене. Ми обидва один одному дуже вдячні за це і як би не складалися наші стосунки, ми ніколи про це не забуваємо і з великою повагою ставимося до ролі один одного в наших життях.Влад повів себе дуже красиво і дуже по-чоловічому у розділі майна. Він погодився на мою пропозицію залишити собі все, крім квартири, взяти певну суму грошей, а замість того, щоб продавати і ділити житло — залишити його цілком Мії, оформивши квартиру на дочку. Пізніше цю суму він витратив на те, щоб подарувати нам з Мією автомобіль, враховуючи, що за його рішенням коли ми переїхала за місто і я змушена возити дитину на кілька годин в місто на заняття і развивашки. Це теж було дуже красиво і порядно з його боку, проявити турботу про дитину таким чином.

© Instagram @ritadakota, @vs20
Фото на анонс: Instagram @ritadakota