Справжня принцеса: дочка Павла Буре готується стати моделлю

1962

В особистому блозі 3-річної Палины Бурі, дочки відомого хокеїста Павла Буре та його дружини Аліни, оновлення – фрагменти відео з фотосесії, де дівчинка демонструє пишні сукні. Багато маленькі дівчинки (та й дорослі теж!) люблять такі наряди, гідні казкових принцес.

View this post on Instagram

A post shared by Palina Bure (@palinabure) on Jun 28, 2019 at 6:09am PDT

Читайте також:Майбутні зірки: діти Павла та Аліни Бурі вийшли на подіум

Судячи з відео, дочка спортсмена, примерявшая вбрання різних фасонів і відтінків, робила це вправно, наче готується до професійної кар’єри моделі.

© Instagram @palinabure

Відзначимо, що, незважаючи на ніжний вік, у «професійній» скарбничці дівчинки вже є досвід роботи на подіумі. Маленька Паліна і раніше демонструвала бальні сукні від бренду SASHA KIM – була однією з юних «манекенниць на показі нарядів, які створює дизайнер Саша Кім. Цікаво, що це теж маленька дівчинка. У креативній роботі їй допомагають батьки – Євгенія та Андрій Кім.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Bure (@alinabure) on May 31, 2018 at 10:32am PDT

Паліна Бурі приміряла пишні сукні, створені юної Сашею Кім, і на фотосесії, декорації якої нагадували царство Снігової Королеви.

View this post on Instagram

A post shared by Palina Bure (@palinabure) on Feb 13, 2019 at 1:00pm PST

Припустимо, що дочка «російської ракети», як називають Павла Буре в Америці, була в образі принцеси. Пишне волосся юної панночки посипали блискітками, які під час зйомок переливалися діамантовим блиском.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Bure (@alinabure) on Nov 20, 2018 at 9:39pm PST

Ім’я дочки спортсмени, Паліна, іноді викликає питання і користувачів Мережі. А розгадка, насправді, проста: Павло Буре з дружиною Аліною назвали спадкоємицю за похідним від своїх імен. Також, до речі, надійшла і актриса Анна Хилькевич з чоловіком Артуром ~ старшу дочку звати Аріанна (АРтур + АННА)

Нагадаємо, закохані створили сім’ю в 2009 році. Первісток пари народився в квітні 2013 року. Хлопчика назвали, як тата – Павлом. У липні 2015 в родині знову сталося поповнення – на світ з’явилася Паліна. А в кінці минулого року подружжя стали багатодітними батьками — 28 грудня у них народилася донька Анастасія.

© Instagram @pavelbureofficial

Читайте також:

  • Сімейний портрет: дружина Павла Буре показала фото з усіма дітьми
  • Тільки корисне, що входить в раціон годуючої мами Аліни Бурі
  • Папа тричі: Павло Буре показав фото новонародженої дочки
Фото на анонс: © Instagram @pavelbureofficial, @palinabure