Співаю для тебе: дочка Вікторії Боні записала кліп для мами

567

39-річна Вікторія Боня — щаслива мама чарівної 7-річної дочки Анджеліни Летиції, яка народилася у відносинах Вікторії та ірландського мільйонера Алекса Смерфіта. Незважаючи на те, що зоряна пара розлучилася, батько бере безпосередню участь у житті та вихованні дочки.

© Instagram @angelsmurfit

Знаменитість із задоволенням ділиться фотографіями своєю чарівною спадкоємиці і новинами про її досягнення. Відомо, що дівчинка займається кінним спортом, фігурним катанням, балетом, гімнастикою, обожнює малювати і говорить на декількох мовах. Не так давно зіркова матуся поділилася відеороликом, на якому у Анджеліни черговий урок французької. Найдивовижніше, що малеча, судячи з усього, на ньому говорить набагато краще, ніж російською.

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Laeticia Smurfit (@angelsmurfit) on Dec 9, 2018 at 3:48am PST

Дівчинка дуже любить свою зіркову матусю і намагається її радувати своїми успіхами. Ось і сьогодні телезірка поділилася роликом, який для неї записала Анджеліна: на ньому дівчинка танцює та співає, щоб підняти мамі настрій. Однак, як зізналася зірка, від цього відео у неї на очах виступили сльози:

Мімімі Донечка мамі записала відео, щоб я не сумувала і завжди усміхалася) але чомусь хочеться просто заплакати 😢🙈 Якась я стала розмазня сентиментальна 😊

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on Aug 23, 2019 at 3:01am PDT

Шанувальників теж зворушив ролик, і вони залишили коментарів безліч теплих слів:

До сліз 🥰😍яка мала ❤️

Дуже мило!мимимишность відео зашкалює ☝️Я не Мама, але сама мало не розплакалася 🙈😥Це так зворушливо! Просто слів немає 🤗🥰

Яка солодка 🤗у мене аж комок в горлі став,теж трохи не заплакала)

Нагадаємо, в цьому березні Анджеліні виповнилося 7 років, і зіркова матуся влаштувала на честь цієї події розкішний дитячий свято, який пройшов у Монте-Карло в ресторані на березі моря. Вікторія опублікувала в особистому блозі серію фото і відео з торжества і розповіла, що свято був оформлений в стилі лялечок LOL. Веселі дівчата-аніматори зробили іменинниці і всім її гостям святковий мейк-ап і шикарні зачіски і станцювали з дітьми популярний танець Skibidi.

© Instagram @victoriabonya, @angelsmurfit

Чарівна Анджеліна була одягнена в гарну сукню принцеси з спідницею — пачкою ніжно рожевого кольору і за словами її мами, залишилася в повному захваті від свята.

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Laeticia Smurfit (@angelsmurfit) on Mar 22, 2019 at 1:02pm PDT

Читайте також:

  • Дочка Вікторії Боні поділяє захоплення принцеси Шарлотти
  • Відео: донька Вікторії Боні співає пісні Наталки Корольової
  • Маленькі зірки: хто із знаменитих мам завів дитині блозі
Фото на анонс: © Instagram @victoriabonya