Стало відомо прізвисько Кейт Міддлтон, яким її дражнили однокласниці

851

Біографи Кейт Міддлтон то і справа з’ясовують нові подробиці, пов’язані з її життям до того моменту, як вона стала герцогинею Кембриджською. В надії знайти скелети в шафі, вони спілкуються з колишніми однокласниками та однокурсниками дружини принца Вільяма.

Читайте також:Дивовижні кадри: принц Вільям і Кейт Міддлтон стали магістрами

Приміром, з’ясували, яке прізвисько дали Міддлтон її однокласниці під час навчання в приватній школі для дівчаток в Беркширі –Squeak (Писк). Цей факт підтвердила потім і сама герцогиня, коли відвідала навчальний заклад вже в якості титулованої гості.

Чому Писк? Кейт Мидддтон пояснила: «Мене прозвали Писк, як звали мою морську свинку. Одна свинка була по імені Піп, а інший – Писк».

Також герцогиня пояснила, що вихованець по імені Піп належав її молодшої сестри Філіпа, більш відомої під милим домашнім прізвиськом Піппа.

Кейт и Пиппа Миддлтон© Instagram @makemeroyal

Після навчання в приватній школі для дівчаток в Беркширі Кейт Міддлтон поступила в коледж Мальборо, де легко знайшла нових друзів і почувала себе комфортно. Після Кетрін якийсь час стажувалася у Флоренції, а потім поїхала волонтером в Чилі. І тільки через рік після закінчення коледжу Кейт надійшла в Сент-Ендрюського університету, один з найпрестижніших і найстаріший в Шотландії. Так Кейт Міддлтон стала першою британською «принцесою», яка здобула вищу освіту у навчальному закладі.

Власне, саме там і зародилися її стосунки з принцом Вільямом.

© Instagram @kate.middleton.x
© Instagram @justkatemiddleton

До речі, нинішні прізвиська герцогині Кембриджської – Малятко і Лялечка. Так її називає принц Вільям, але лише коли подружжя знаходяться там, де немає цікавих. А в буденному житті герцог Кембриджський називає свою дружину її повним ім’ям – Кетрін.

А яке прізвисько було у вас в шкільні роки?

Читайте також:

  • Кодове ім’я: кумедні прізвиська королівської сім’ї
  • Так мило! Стало відомо, яке прізвисько принц Вільям дав принцесі Шарлотті
  • Діти Кейт Міддлтон придумали дивне прізвисько для своєї іменитої бабусі
Фото на анонс: © Instagram @kensingtonroyal, @justkatemiddleton