Стартові набори для манікюру

5-17-2021


Для когось красивий і модний манікюр є невід’ємним атрибутом доглянутості і привабливого образу. Для інших — це захоплююче хобі або відмінний спосіб заробітку. У будь-якому випадку для його створення не обійтися без спеціального стартового набору. Інтернет-магазин Yeah Shop пропонує купити його онлайн, звертайтеся за посиланням стартовые наборы для маникюра та обирайте свій вариіант, безпосередньо від відомих зарубіжнх брендів. Такий комплект стане кращим провідником у захоплюючий світ сучасного манікюру.

Призначення і комплектація

Набори — оптимальне поєднання продукції для досягнення найкращого результату. Вони складаються з базових матеріалів і допоміжних рідин, які дозволять нафарбувати нігті гель-лаком навіть в домашніх умовах. Комплекти підійдуть як для новачків, так і для майстрів, які вирішили оновити свої робочі пристосування і засоби або ж замінити їх. Початківцям рекомендуємо попередньо ознайомитися з інструкцією використання матеріалів або пройти курси манікюру.

Охочі купити набір в Yeah Shop знайдуть безліч варіантів. Різна комплектація і ціна дозволить вибрати найбільш відповідне рішення не тільки практикуючому майстру, але і всім представницям прекрасної статі, які хочуть самостійно фарбувати нігті гель-лаком в домашніх умовах.

Базовою складовою, якої укомплектовані всі представлені в каталозі набори , є ультрафіолетова або світлодіодна LED лампа. Всі моделі мають ергономічну форму, довговічні і зручні у використанні.

Також в набори входять:

базове покриття;
гель-лаки різних кольорів;
полірувальний блок;
пилочки і т. д.
Вартість комплектів вказана в каталозі і охоплює широкий діапазон. Ціни залежать від цілей використання і комплектації. Наприклад, пропонуємо замовити більш дешевий варіант для початківців. Або ж вибрати професійний набір за більшою вартістю.

переваги покупки

Інтернет-магазин Yeah Shop надає унікальну можливість купити товари для манікюрної справи від популярних заубіжних виробників . Серед переваг продукції:

багатий вибір відтінків лаку;
відмінна стійкість покриття;
помірна вартість;
зручність використання.
Оформляйте замовлення онлайн або зв’яжіться по телефону з мнеджером. Поспішайте купити сертифіковану брендову продукцію для створення повноцінного манікюру. Доставка здійснюється по всьому Києву і в регіони. Також пропонуємо отримати покупку самовивозом з нашого офісу в столиці.