Сімейна реліквія: Сергій Міхалков залишив для своєї правнучки зворушливу записку

1660

У кінці серпня виповниться 10 років з тих пір, як пішов з життя Сергій Володимирович Михалков — знаменитий письменник, поет, громадський діяч та засновник клану Михалкових-Кончаловських. Чоловік, який подарував нам безліч захоплюючих казок, легендарні вірші про дядю Стьопу, текст гімну нашої країни і не тільки.

Читайте також:Діти та онуки Микити Михалкова привітали його з днем народження

Сьогодні його онук, гідний продовжувач сімейної династії, кінорежисер Єгор Кончаловський показав в особистому блозі справжню сімейну реліквію — записку від Сергія Володимировича, написану для його правнучки Марії, дочки Єгора.

Коли доньці було кілька днів: мій дід, Сергій Міхалков, написав: … — поділився сімейною реліквією Єгор.

© Instagram @egorkonchalovsky

Шанувальники захоплюються зворушливим сімейним посланням і залишають всієї сім’ї Михалкових-Кончаловських добрі побажання:

Дуже зворушливо, який дідусь молодець!!! Пам’ять на віки!

На стінку в рамочці повісити! І щоранку дивитися і бути здоровою і щасливою на все 1000000000% як прадідусь велів!!!

Легендарна у вас родина, звичайно) здоров’я вам усім, творчих відкриттів і всіх благ!

© Instagram @rulit.online

Дід справляв враження людини стриманого. Але насправді він був добрим, теплим і сердечним. Допомагав без ніжностей та зайвих слів: допоміг і допоміг — все, поки що.

На жаль, мої дитячі спогади про нього обрывочны: спілкуватися більш тісно ми почали, коли я виріс і відслужив в армії. Напевно, це у нас сімейне: ні Сергію Володимировичу, ні мого батька, ні мені самому маленькі діти не цікаві. Ось коли з ними вже можна довго розмовляти — інша справа, — згадує про Сергія Володимировича Єгор. — Він не знав точно, скільки у нього онуків, а вже правнуків тим більше, але все одно всіх їх дуже любив. Я щасливий, що Маша, дочка, встигла з ним поспілкуватися, його запам’ятати.

© Instagram @egorkonchalovsky

Нагадаємо, що Єгор Кончаловський більше 20 років перебував у цивільному шлюбі з актрисою Любов’ю Толкалиной, яка в 2001 році народила йому дочку Марію. Незважаючи на те, що 2 роки тому зіркова пара розлучилася, вони зуміли зберегти дружні стосунки заради дочки і зоряний батько приймає активну участь в житті Маші. Наприклад, минулої осені він супроводжував її на щорічний бал Tatler і навіть вів онлайн-трансляцію цього світського заходу.

Детальніше:Дочка Єгора Кончаловського вразила своєю грацією на балу дебютанток

До речі, Маша абсолютно байдужа до кіно, зате пішла по стопах іншої гілки великого сімейства Михалкових-Кончаловських. У дівчини явний талант до малювання, адже її прапрадід — великий російський живописець Петро Петрович Кончаловський.

© Instagram @welcometomaria, @egorkonchalovsky

Зараз Єгор одружений вдруге на юристові Марії Леоновою і у них підростає син Тимур (2,4). Кончаловський не приховує спадкоємця і часто ділиться сімейними кадрами і забавними відеороликами з участю малюка, який дуже підріс за це літо і вже щосили допомагає знаменитому татові на дачній ділянці.

© Instagram @egorkonchalovsky
Фото на анонс: Instagram @rulit.online @libfl, @lib_uvao_133, @betty_october, @welcometomaria