Сімейний портрет: Саша Савельєва та Кирило Сафонов поділилися зворушливим знімком з піврічним сином

581

35-річна Саша Савельєва та її чоловік, 45-річний Кирило Сафонов, наприкінці березня стали батьками. Пара намагалася приховувати вагітність і зараз дозовано видає інформацію про малюка. Після пологів зіркова матуся показала перший кадр з загорнутим в пелюшку сином, але з тих пір в особистих блогах батьків з’являються лише фото та відео з малюком без його явного участі в кадрі.

Саша Савельева с сыном© Instagram @sasha_savelieva

Але і такі рідкісні знімки радують численних шанувальників співачки і актора. Днями, наприклад, обидва вони опублікували сімейний портрет на тлі заходу. На фотографії щаслива пара зображена разом з малюком Леоном в колясці.

© Instagram @sasha_savelieva

Шанувальники подякували зоряну маму за такий чудовий і теплий кадр, залишивши безліч добрих слів у коментарях:

Красива пара! Щастя вам!!!

Які ви гарні🙏😍

Щастя, любові ❤️

Варто відзначити, що, незважаючи на те, що личко малюка Леона батьки не розкривають, Саша регулярно показує шанувальникам фотографії з прогулянок з синочком. Наприклад, зовсім недавно Савельєва продемонструвала забавні фото з коляскою, на яких позиурет в леопардових велосипедках і чорній футболці з написом «Я люблю свого сина».

Розважаємося😆👶🏼, – підписала вона знімки з малюком.

© Instagram @sasha_savelieva

Вибір імені для сина Кирило Сафонов пояснив в одному з інтерв’ю:

Я Кирило Леонович, але тут інші причини. Не дуже добре пам’ятаю свого батька. Він був унікальною людиною, харизматичним, розумною, освіченою, але стати справжнім батьком йому не вдалося. Місце, яке він міг би займати в моєму житті, порожньо.

Старшая дочка Кирилла Сафонова с младшим братомСин і дочка Кирила Сафонова. © Instagram @kirill_safonov

Популярна виконавиця також розповідає, як змінилося життя після пологів і що її тепер займає.

Коли в тебе з’являється машина певної марки, ти відразу на дорозі помічаєш схожі автомобілі у величезній кількості… По-ходу справи з коляскою теж саме🙈😌 мені здається це дуже смішно😄 Це тільки в мене чи ви теж відчували подібне?

Якщо чесно, я не знаю як правильно потрібно відновлюватися… просто їм смачно, то що підходить для гв, намагаюся спати в короткі проміжки, але правда не завжди виходить. Поки тримаюся) не геройствую з прибиранням і готуванням. Намагаюся максимально розслабитися.

Нагадаємо, про те, що Саша більше не буде співати в складі групи «Фабрика», учасницею якої була 16 років, про що вона повідомила на початку цього літа:

Мене чекають зміни, які привнесуть нове і життя, і творчість. Так, трохи страшно перегортати сторінку, але мушу зізнатися, мені страшенно цікаво, що мене чекає попереду. Зараз мені хочеться присвятити час родині, турботі про маленького хлопчика, який дуже потребує мене. Тепер я знаю, заради кого я буду співати! Дорогі мої люди, побажайте мені удачі! — звернулася вона до шанувальників.

Леон став первістком подружньої пари, проте від першого шлюбу у Кирила є ще 24-річна донька Анастасія, яка проживає в Америці. Незважаючи на відстані, батько і дочка постійно спілкуються, приїжджають друк до одного. Старша сестра вже познайомилася з молодшим братиком і у всьому підтримує батька.

Кирилл Сафонов с дочерью Анастасией© Instagram @kirill_safonov

Читайте також:

  • Перші прогулянки: Саша Савельєва показала, яку коляску вибрала для сина
  • Саша Савельєва поділилася незвичайним лайфхаком для гри з дитиною
  • Саша Савельєва поділилася своїм раціоном харчування
Фото на анонс: Instagram @kirill_safonov